Forebyggelseskonsulent med sundhedsfaglig grunduddannelse

Ansøgningsfrist d. 05.04.2017

Om jobbet

Nordfyns Kommune søger pr. 1. juni 2017 eller snarest muligt en forebyggelseskonsulent til Aktivitet- og Træningsområdet under Sundhed og Rehabilitering. Stillingen er på 30 timer.

Vores målgruppe er de ældre borgere på Nordfyn, og vores arbejde med forebyggelse indbefatter forebyggende hjemmebesøg til borgere over 75 år, indsatser til sårbare ældre fra 65 år og i fremtiden vil der forsat være fokus på tidlig opsporing og samarbejde på tværs af ældreområdet.

Vi er 2 forebyggelseskonsulenter, som søger en kollega, der vil hjælpe os med fortsat at udvikle forebyggelsesområdet blandt andet gennem vores sundhedscafeer og lignende arrangementer.

Vi søger en medarbejder der

• har en mellemlang videregående sundhedsfaglig grunduddannelse
  • kan skabe tillid og kontakt og har erfaring med sårbare ældre
  • er fagligt velfunderet og gerne med erfaring i og viden om formidling og kommunikation, gerne kendskab til den motiverende samtale
  • er selvstændig, fleksibel og kan arbejde selvtilrettelæggende
  • har erfaring med at møde borgerne i deres eget hjem
  • har erfaring med digital dokumentation i samskabelse med borgeren
  • du skal have kørekort og stille egen bil til rådighed

Vi kan tilbyde:

• et arbejde i en organisation, hvor værdierne er ordentlighed, troværdighed, åbenhed og synlighed
  • et spændende job, hvor du har fokus på sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering
  • en arbejdsplads, hvor det tværfaglige samarbejde er fundamentet
  • 2 kolleger og et positivt arbejdsmiljø
  • selvstændig arbejdsform med mulighed for sparring og udvikling
  • kommunal sundhedsordning

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Hvis du vil vide mere

Henvendelse vedr. stillingen kan ske til forebyggelseskonsulenterne alle hverdage mellem kl. 8.30 og 9.00:
Britt Vikkelsø tlf: 5150 2045
Majken Holmgård tlf: 5150 2004 eller
Afdelingsleder Dorthe Hoeg tlf: 2347 3792.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag senest onsdag den 5. april 2017.

Der indkaldes til samtaler via mail og ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag den 19. april i tidsrummet kl. 9-12.

Stillingen søges via linket her på siden.

Om os

Nordfyns Kommune er sundhedscertificeret. Som medarbejder hos os får du en attraktiv sundhedsordning med en lang række sundhedstilbud, som du kan trække på.

Nordfyns Kommune er en innovativ arbejdsplads med modet til at prøve nye ideer af. Vi skaber fremtidens løsninger i et udviklende samarbejde på tværs af fagskel - og sammen med vores borgere, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere. Det giver nemlig de bedste løsninger.

Se mere på www.nordfynskommune.dk

Interesseret? Søg stillingen