Nordfyns Kommune logo, til forsiden

Task Force Erhverv - din indgang til god erhvervsservice

Når du som virksomhed skal henvende dig til Nordfyns Kommune, behøver du ikke gribe ud efter et organisationsdiagram. Nordfyns Kommune har oprettet Task Force Erhverv som den ene indgang til kommunen for virksomheder.

Erhvervsservice i topklasse

Det skal være let at være virksomhed på Nordfyn. Det er den enkle målsætning, som Nordfyns Kommune har arbejdet efter siden 2015.

Indsatsen virker. Både i 2020 og 2021 blev Nordfyns Kommune placeret som bedst på Fyn på listen over erhvervsvenlige kommuner. Desuden rykkede vi i 2021 tilbage i top 10 på landsplan og er nu placeret som den 8. bedste erhvervskommune i landet. Rejsen slutter ikke her. Vi fortsætter kursen og arbejder videre for at styrke vores erhvervsservice.

Task Force Erhverv er virksomhedernes indgang til Nordfyns Kommune. Vi tilbyder:

• Erhvervsservice 24-7 med kvalificeret rådgivning og sparring
  • Afklaring af byggesager
  • Rekruttering af medarbejdere via jobcenter
  • Virksomhedsbesøg med deltagelse af borgmester
  • Info-mailen Erhvervs Info, hvor du blandt andet finder information om kommende udbud

Din partner i den grønne omstilling

Grøn omstilling er en nødvendighed for at imødegå klimaforandringerne. Grøn omstilling repræsenterer samtidig et markant vækstpotentiale for flere erhverv. Her kan nordfynske virksomheder og iværksættere også spille en rolle – og det gør de allerede.

Nordfyns Kommune er aktiv i partnerskaber og samarbejder, som kan bidrage til at nedbringe udledningen af CO2 eller på anden måde understøtte den grønne omstillingen. Vi deltager eksempelvis i et udviklingssamarbejde om brug af lokalt produceret biodiesel til den del af kommunens vognpark, som ikke er elektrificeret.

Har du et projekt eller en idé, som du ønsker at drøfte med os, er du meget velkommen til at kontakte Task Force Erhverv

Få hjælp til rekrutteringen i en fart

Står du og mangler en medarbejder, så hjælper vi gerne. Jobcenter Nordfyn har et indgående kendskab til kompetencerne hos ledige på Nordfyn, ligesom vi samarbejder med jobcentre i vores nabokommuner. Det er et rigtig godt afsæt for at skabe et match mellem din virksomhed og kvalificerede ansøgere.

Vi er fleksible i vores rekrutteringsløsninger og kan hjælpe med rekrutteringsprocessen på det niveau, der passer bedst ind i virksomhedens dagligdag. Vi er også klar til at løfte den indledende del af processen, så du kan koncentrere dig om at drive din virksomhed.

Inden for visse brancher er der udfordringer med at skaffe kvalificeret arbejdskraft. I sådanne situationer kan vi bidrage med at afdække mulighederne for opkvalificering af kandidater inden for de ordninger, der er til rådighed.

Dansk Industri: Nordfyn imponerer

Dansk Industri gennemfører hvert år en undersøgelse af det lokale erhvervsklima. Den seneste undersøgelse fra 2021 viser følgende nordfynske placeringer

• #1 på Fyn i 2021 (gentagelse af resultat fra 2020)
  • #8 i Danmark
  • #1 i Brug af private leverandører
  • #3 i Information og dialog
  • #7 i Kommunal sagsbehandling

Læs pressemeddelelse fra Dansk Industri

Projektleder Task Force Erhverv

Marianne Greve

Du kan kontakte Task Force Erhverv døgnet rundt, ugens 7 dage.