Nordfyns Kommune logo, til forsiden

Virksomheder vurderer Nordfyns Kommune højt

Også i 2022 gav de lokale virksomheder Nordfyns Kommune så gode karakterer i erhvervsvenlighed, at vi er nr. 8 på landsplan og nr. 1 på Fyn. Det er 3. år i træk, at virksomhederne har kåret Nordfyns Kommune som nr. 1 på Fyn.

Det betyder meget for os, at virksomhederne scorer os så højt, som de gør. I store træk er undersøgelsen fra Dansk Industri 50% statistiske faktorer (fakta), mens den anden halvdel af undersøgelsen er virksomhedernes oplevelse af samarbejdet med kommunen på forskellige parametre. Virksomhedernes besvarelser viser stor tilfredshed i forhold til samarbejdet med kommunen indenfor diverse områder. Det er en målrettet indsats i tæt samarbejde og dialog med virksomhederne, der resulterer i de fine resultater.

Landets bedste i Information og dialog

Nordfyns bedste placering er denne gang i kategorien Information og dialog, mens vi indtager en 2. plads i Kommunal sagsbehandling. Begge placeringer er på landsplan.

Tilfredshedsundersøgelse Dansk Erhvervsfremme 2021

  • 90 pct. er tilfredse med den kommunale service.

  • 79 pct. af virksomhederne er enige i, at Nordfyns Kommune har nem sagsbehandling.

  • 89 pct. af respondenterne med en sag hos Jobcenteret eller Teknik, Erhverv og Kultur er enten delvist eller helt tilfredse med deres sagsforløb. Der er især tilfredshed med betjeningen, den kommunale service og kompetencen hos medarbejderne.

  • 97 pct.: Vi er tilfredse med Task Force Erhverv

Se hele tilfredshedsundersøgelsen her.

Projektleder Task Force Erhverv

Marianne Greve

Du kan kontakte Task Force Erhverv døgnet rundt, ugens 7 dage.