Nordfyns Kommune logo, til forsiden

Virksomheder vurderer Nordfyns Kommune højt

I 2020 gav de lokale virksomheder Nordfyns Kommune en karakter, der gør kommunen til den mest erhvervsvenlige kommune på Fyn. Det fremgår af Dansk Industris seneste erhvervsklimamåling.

Når virksomhederne bliver spurgt til deres overordnede vurdering af kommunens erhvervsvenlighed, er det de høje karakterer, der er fremme. Baseret på virksomhedernes subjektive vurdering af kommunens erhvervsvenlighed, ligger Nordfyns Kommune som nr. 6 i landet. I beregningen af kommunens samlede placering indgår der imidlertid også en række statistiske faktorer, og totalt set giver det altså kommunen en placering som nr. 12 i hele landet.

Landets 4. bedste sagsbehandling

Nordfyns bedste placering falder i kategorien kommunal sagsbehandling, der handler om, hvor kompetent og hurtig sagsbehandlingen er i bygge-, miljø- og sygedagpengesager. Her har kommunen opnået en placering som nr. 4 i landet og som nr. 1 på Fyn. I kategorien overordnet vurdering af erhvervsvenlighed får kommunen en samlet 6. plads på landsplan.

Tilfredshedsundersøgelse Dansk Erhvervsfremme 2021

• 90 pct. er tilfredse med den kommunale service.

• 79 pct. af virksomhederne er enige i, at Nordfyns Kommune har nem sagsbehandling.

• 89 pct. af respondenterne med en sag hos Jobcenteret eller Teknik, Erhverv og Kultur er enten delvist eller helt tilfredse med deres sagsforløb. Der er især tilfredshed med betjeningen, den kommunale service og kompetencen hos medarbejderne.

• 97 pct.: Vi er tilfredse med Task Force Erhverv

Se hele tilfredshedsundersøgelsen her.

Projektleder Task Force Erhverv

Marianne Greve

Du kan kontakte Task Force Erhverv døgnet rundt, ugens 7 dage.