Nordfyns Kommune logo, til forsiden

SOSU i Nordfyns Kommune

Har du lyst til en hverdag, der er fuld af mening og muligheder?

Vores arbejde handler om mennesker, og der er meget nærvær, omsorg og faglighed i vores hverdag, hvor vi hjælper borgerne til at leve et så selvstændigt og værdigt liv som muligt.

Vores medarbejdere er vores største og vigtigste ressource i samarbejdet med borgerne, og her på siden kan du læse og høre lidt om, hvordan det er at være SOSU hjælper, assistent og elev her i Nordfyns Kommune.

Skal du med på holdet?

”For mig er noget af det mest spændende ved mit arbejde, når jeg kan hjælpe en borger med at genvinde evnen til at udføre en opgave selvstændigt igen. At se dem opleve glæden ved den sejr, er noget af det fedeste at være med til – og det er jeg med til at få til at ske”

Pia, SOSU-hjælper Søndersø Hjemmepleje

Mit job som SOSU assistent

Som assistent i Nordfyns Kommune, får du en spændende hverdag, hvor faglighed og tværfagligt samarbejde vægtes højt.

Du vil komme til at varetage en koordinerende rolle i planlægningen af de gode borgerforløb i samarbejde med dine assistentkolleger og andre faggrupper. 

 

Læs mere

Bliv SOSU hjælper i Nordfyns Kommune

Som SOSU hjælper hos os bliver du en del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab.

Du kommer til at spille en central rolle i borgernes liv, og vil i relationen være blandt det personale, der kender borgeren bedst. Du vil komme til at planlægge og udføre personlig pleje rehabilitering og andre opgaver i tæt samarbejde med dine kolleger.

Læs mere

Vil du være SOSU elev i Nordfyns Kommune?

Med uddannelse som SOSU hjælper eller assistent i Nordfyns Kommune får du en høj faglighed inden for social- og sundhedsområdet.

I Nordfyns Kommune vægter vi gode elevforløb højt, og som elev hos os, bliver du en del af et velfungerende netværk af elever, der mødes på tværs af praktikpladser og moduler, og udveksler erfaringer og sparring

Læs mere