Nordfyns Kommune logo, til forsiden

De syv nordfynske badestrande

På Nordfyn finder du nogle af Danmarks bedste strande.

Med Fyns længste kystlinje på ca. 150 km er der lagt op til mange timers aktiviteter ved stranden og havet.

Strandende ved Skåstrup, Fuglsang, Tørresø, Kristiansminde og Jørgensø er alle offentligt tilgængelige og derfor oplagte for en dejlig stranddag med picnickurv og et friskt dyp i havet.

Marinastranden i Bogense er en dejlig bred kunstig anlagt sandstrand beliggende ved Bogense Marina og hvor der er mulighed for en omgang beachvolley. To gange er marinaen kåret som Danmarks bedste marina. Bogense Søbad har i mange år været en badeanstalt, hvor de lokale har boltret sig. Søbadet er i 2015 blevet renoveret, så der nu er velfærdsbygning og meget andet - bl.a. er der mulighed for handicapbadning, hvor man kan låne en handicap-badestol ved at henvende sig til turistbureauet - tlf. 64 81 20 44.

Hasmark Strand er Nordfyns mest benyttede strand, hvor der ligeledes er mulighed for handicapbadning, og hvor man - ved henvendelse til Hasmark Strandcamping kan låne en handicap-badestol. Ved Fuglsang Strand er der store grønne områder, hvor man kan boltre sig med en hyggelig fodboldkamp og lignende. Det Blå Flag vejrer over Hasmark Strand, Hofmansgave Strand, Fuglsang Strand, Flyvesandet Strand, Bogense Søbad og Skåstrup Strand.

Natur og Miljø, Otterup Rådhus
Rådhuspladsen 2
5450 Otterup

Mandag

09.00 - 15.00

Tirsdag

09.00 - 15.00

Onsdag

09.00 - 15.00

Torsdag

09.00 - 17.00

Fredag

09.00 - 13.00