Nordfyns Kommune logo, til forsiden

Erhvervsbyggeri

Har du planer om at om- eller tilbygge din virksomhed eller bygge helt nyt, skal du sende din byggeansøgning til os gennem Byg og Miljø.

I Byg og Miljø kan du udfylde og sende din byggeansøgning med det samme, eller du kan gemme din ansøgning og arbejde videre med den senere - det kræver kun, at du logger ind på Byg og Miljø med dit NemID.

Kommunen vil gerne med i byggeprojektet så tidligt som muligt, og opfordrer derfor til en forhåndsdialog, inden I går i gang med selve ansøgningen. Forhåndsdialogen afklarer spørgsmål og sikrer en smidig sagsbehandling.

En ejendom kan desuden være omfattet af en lokalplan, byplanvedtægter eller andre tinglyste bestemmelser, der også kan indeholde særlige regler for ejendommen.

Du skal også være opmærksom på, at byggeri m.v. uden for byerne i de fleste tilfælde tillige kræver landzonetilladelse.

Du kan altid få vejledning vedrørende byggeri hos en byggesagsbehandler, og ønsker du at komme forbi til en snak, eventuelt sammen med din rådgiver, kan du med fordel ringe inden, så vi kan aftale et tidspunkt og dermed sikre, at der er tid til jer, når I kommer. 

Task Force Erhverv

Det skal være nemt at være erhvervsdrivende i Nordfyns Kommune, så husk at tage kontakt til vores Task Force Erhverv, som altid vil være behjælpelig ved spørgsmål og afklaring af de eventuelle udfordringer, din virksomhed måtte stå overfor. Det kunne være i forbindelse med ønsket om køb af erhvervsgrund, behov for nyansættelse eller hjælp til overblik over støtte- og netværksmuligheder.

Plan & Kultur - Byggesag
Rådhuspladsen 2
5450 Otterup
Åbningstider

Mandag

09.00-15.00

Tirsdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-17.00

Fredag

09.00-13.00