Nordfyns Kommune logo, til forsiden

Om hjemmesiden

Nordfyns Kommune får ny hjemmeside den 2. juni 2021.

Hjemmesiden kørte egentlig som en velsmurt maskine, men den gamle dame trængte til en ansigtsløftning, både grafisk og teknisk. Ønsket om at kommunens hjemmeside skulle kunne bruges af alle - inklusiv svagtseende, der har brug for at kunne forstørre indholdet, blinde, der læser ved hjælp af sidelæsningsværktøjer/højtlæsning og døve, der har brug for tekster på lyd - slog yderligere hovedet på sømmet.

En kommunal hjemmeside er et sindrigt setup af forskellige systemer, leverandører og medarbejdere, der alle spiller en rolle i den daglige drift.

Din mening tæller

Ansvaret for indhold på hjemmesiden er fordelt på Nordfyns Kommunes faglige og dygtige medarbejdere, der informerer dig om alt, hvad der rører sig i kommunen. Vi vil gerne være klare og tydelige i vores information, så du ikke går forgæves, når du besøger vores hjemmeside. Det vil derfor være en stor hjælp, at du benytter dig af vores feedback funktion på siderne, hvor du kan sende os ris, ros, spørgsmål eller forslag, til den måde, vi informerer om et givent emne på. Eller du kan fortælle os, hvis der er noget helt konkret, der ikke virker.

Tilgængelighed

Du kan også bruge feedback funktionen, hvis du oplever, at noget ikke lever op til WCAG kravene. Vores hjemmeside er testet af Diversa, som har leveret en rapport på tilgængeligheden af vores side. Undtagelserne kan du se i tilgængelighedserklæringen nederst på hjemmesiden. Du kan også skrive til os via tilgængelighedserklæringen. Vi gør alt, hvad vi kan, for at gøre vores indhold tilgængeligt.

Teknik og systemer

Nordfyns Kommunes hjemmeside er bygget i Umbraco Content Management System version, 8, som hostes hos og understøttes af Limbo. Vi bruger Siteimproves statistiksystem til at optimere siden ift. trafik og tilgængelighed, så hjemmesiden hele tiden optimeres i forhold til brugervenlighed. Vores søgemaskine er leveret af Cludo, vores pressemeddelelsessystem leveres af Vocast og vores Cookieacceptfunktion leveres af Cookieinformation.com. Herudover kan du tilgå billeder og videoer, som deles via systemet ’Skyfish’. Mange af vores selvbetjeningsløsninger er bygget i EG smartdesigner eller er på anden vis leveret af EG.

God fornøjelse og tak for besøget.