Nordfyns Kommune logo, til forsiden

Vores brand

Nordfyn vil være Danmarks bedste friluftskommune for familier. Vores brand hedder FRI. LUFT. LIV.

 

Vi, der bor her på Nordfyn, er både stolte af og glade for at bo her, og denne oplevelse deler vi gerne med flere.

- Her er højt til himlen, og vi nyder vores smukke natur med mark, skov, strand, charmerende landsbyer og de hyggelige byer. I det daglige glæder vi os over, at vi har tid til hinanden og rum til mere. Her dyrker vi vi vores fritidsinteresser og har overskud til at igangsætte en masse fælles initiativer.

I vores naturskønne boligområder finder du bl.a. attraktive kvadratmeterpriser tæt på både kyst, fjord, skov og åbne landskaber, og her er vi er aldrig længere væk end 30 minutter til nærmeste storby.

- Kort sagt synes vi, at Nordfyn er ret fantastisk!

Når det så er sagt, er vi også godt klar over, at Nordfyn fortsat skal udvikle sig. Vi synes nemlig det er skønt, når folk kan se muligheder og de mange fordele ved at bo og drive virksomhed på Nordfyn – og måske oven i købet vil bidrage med nye ideer og initiativer.

FRI

Følelsen af frihed er inden for rækkevidde her på Nordfyn. Frihed til at leve et liv med højt til himlen og kort til kysten. Hvor bylarm er udskiftet med bølgers behagelige brusen og fuglefløjt i skovbrynet. Fri for byens stress og jag. På Nordfyn gør vi noget ekstraordinært for friluftslivet. Vi vil have færre klodser og flere haletudser i daginstitutionerne. Vi rykker klasseværelset udenfor – nu med landmænd og lystfiskere bag katederet. Og tager på svampejagt med gangstativ og støttestok. For vores ambition er at få flere med ud i det fri. Fordi det er sundt. Fordi det er smukt. Men mest fordi det er dejligt.

LUFT

Nordfyn er som skabt til dig, der vil have luft til mere. Luft til hjernen og til tæerne. Luft til at købe drømmeboligen i smukke omgivelser, hvor dine børn kan vokse op i fred og ro. I Danmarks bedste friluftskommune er naturen det dejligste, vi har. Marker, parker, skov og eng. Øer, søer og Fyns længste kystlinje. På toppen af Fyn er du altid tæt på vilde eller stille friluftsoplevelser, fra rå adventures på havet til små opdagelser i buskadset. Vi rykker naturen tættere på dig med trygge stier, skilte og grønne fodspor. Så du har let adgang til bynære friluftsstationer, overnatning i shelters og en fantastisk udsigt fra fugletårnene på Gyldensteen Strand.

LIV

At være danmarksmester i friluftsliv forpligter. Det er noget, vi skal lykkes med i fællesskab. I byerne, foreninger og i erhvervslivet. Måske forelsker du dig i Nordfyn, fordi vi har byggegrunde med enestående beliggenhed til attraktive priser. Måske fordi du får omgivelserne til et liv med mening midt i naturen. Måske fordi der aldrig er mere end 30 minutter til nærmeste storby. Måske er det hele pakken. Vi vil så gerne dele det med dig.

Kontakt Kultur og Fritid

Kultur & Fritid
Rådhuspladsen 2
5450 Otterup

Mandag

09:00-15.00

Tirsdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-17.00

Fredag

09.00-13.00