Nordfyns Kommune logo, til forsiden

Nordfyns Erhverv og Turisme

Nordfyns Erhverv og Turisme brænder for Nordfyns fortsatte udvikling og vækst. Vi har til formål at fremme erhvervslivet og turismen i Nordfyns Kommune.

Det er vores vigtigste opgave at have et tæt forhold til vores medlemmer og være opsøgende i forhold til, hvad vi kan hjælpe med. Vi hjælper bestående, tilflyttende og nye virksomheder med uvildig virksomhedsvejledning, fundraising, digital udvikling, erhvervsrådgivning, markedsføring, salg og meget mere. Vi fremmer samarbejde og laver netværk, fordi vi tror på at det er til gavn for alle parter.

Vi har stærke samarbejder med blandt andre Nordfyns Kommune, Task Force Erhverv, SDU og Væksthus Syddanmark. Vi har også et stærkt rådgivernetværk i ryggen. Som iværksætter kan vi tilbyde dig gratis, individuel vejledning og sparring. Vi kan hjælpe dig med at få afklaring på de udfordringer og muligheder, der kan være i forbindelse med at starte en virksomhed op.

Med knap 600 medlemmer i ryggen har vi en kraftfuld stemme både internt og eksternt i kommunen - vi står stærkt, fordi vi står sammen. Bliv en del af et aktivt netværk, der støtter op om erhvervslivet og turismen på Nordfyn.

Er du interesseret, så kontakt os for en uforpligtende snak – det er en investering i din fremtid.

Nordfyns Erhverv og Turisme