Nordfyns Kommune logo, til forsiden

Indberetning af stiønsker

Hvis du har et ønske om en ny sti i Nordfyns Kommune, kan du sende os dit forslag via denne digitale løsning. Vi samler alle de gode forslag i en fælles pulje.

Indberet dit stiønske her

Indberetning af stiønske

Gå til selvbetjening

Med denne digitale løsning ønsker vi at skabe et overblik over alle indsendte ønsker, så de hver især kan ses i en større helhed, og dermed understøtte grundlaget for den fremtidige politiske prioritering af, hvor nye stier skal etableres.

Når stien er indberettet i den digitale løsning behøver du ikke at gøre mere for at sikre at stiønsket er kendt. Alle de indberettede stier vil nemlig indgå som en del grundlaget for de politiske drøftelser om prioritering af de afsatte budgetmidler til stier.

Det optimale er naturligvis, at der er en bred lokal opbakning til de enkelte stiforslag, der meldes ind i ønskepuljen. Ligesom det vil være fint at beskrive sammenhængen til eventuelle øvrige stier.

Læs i vejledningen herunder, hvordan du indberetter et stiønske, både digitalt og via e-mail.

Bemærk:

Dokumenterne opfylder desværre ikke kravene til tilgængelighed iht. Europa-Parlamentets og Rådets direktiv (EU) 2016/2102 af 26. oktober 2016. Har du behov for at få læst dokumentet højt, så kontakt Plan & Kultur.

Kontakt Plan og Kultur

Plan & Kultur
Rådhuspladsen 2
5450 Otterup

Mandag

09.00-15.00

Tirsdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-17.00

Fredag

09.00-13.00