Nordfyns Kommune logo, til forsiden

Natureventyr

Glem trætte børneben. Med natureventyr bliver gåturen til en leg. Kom med og oplev en sjov, eventyrlig og hyggelig udelivsaktivitet for hele familien, når I sammen udforsker naturen på en helt ny måde gennem unikke eventyrfortællinger.

Tag børnene med på eventyr blandt havfruer, trolde og vikinger

Med app’en ’Natureventyr’ kan I forsvinde helt ind i eventyrets verden og udforske spændende eventyrfortællinger på syv børnevenlige gåruter på Nordfyn.

Oplev vores smukke natur, samtidig med at I bliver tryllebundet af de fantastiske eventyr. I tager et kapitel ad gangen, og undervejs på ruterne får børnene mulighed for at se, høre og røre ved de ting, der er på ruterne. Det giver masser af spænding, leg og udfordringer, som gør det til en fest at gå på opdagelse i naturen.

Hjælp for eksempel den lille dreng med at finde den henrivende havfrue i Bogenses grønne hjerte, tag med troldkvinden Sigrid på eventyr ved Flyvesandets betagende klitlandskab eller hjælp vikingedrengen Harald med at finde ud af, hvem der vil stjæle den enorme runesten.

Natureventyrene egner sig til børnefamilier med børn i alderen 3-8 år, og ruterne er mellem 0,9 og 2 km lange.

I kan læse kapitlerne selv eller vælge af få dem læst højt. Kapitlerne ved Fuglsang og Flyvesandet kan hentes på forhånd som podcast, så I kan høre eventyret på vej mod vandet.

Oplev de spændende natureventyr

Sådan kommer du i gang

Hent app'en 'Natureventyr' på din telefon. Her finder du info om, hvilken rute du skal følge på jeres eventyr gennem naturen.

Hent i App Store her: ‎Natureventyr i App Store (apple.com)

Hent i Google Play her: Natureventyr – Apps i Google Play

 

Eventyrerne er skabt i et samarbejde mellem Nordfyns Kommune, Visit Nordfyn, Kulturregion Fyn og app'en Natureventyr. 

Kultur & Fritid
Rådhuspladsen 2
5450 Otterup

Mandag

09:00-15.00

Tirsdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-17.00

Fredag

09.00-13.00