Nordfyns Kommune logo, til forsiden

Seniorhusene

Nordfyns Kommune har 2 seniorhuse, der har til formål at skabe rum for forebyggende og sundhedsfremmende aktiviteter for pensionister og efterlønsmodtagere.

Til/framelding til Seniorhusene

Gå til selvbetjening

Aktiviteter

Nordfyns Kommunes 2 Seniorhuse, Mødestedet i Søndersø og Seniorhuset i Otterup, har til formål at:

  • Forebygge ensomhed via socialt samvær og netværksdannelse.
  • Styrke og vedligeholde deltagernes færdigheder, fysisk, psykisk og socialt.
  • Styrke deltagernes handlekompetencer.
  • Øge deltagernes livskvalitet.

Seniorhusene danner rammen om mange forskellige aktiviteter for seniorer bosat i Nordfyns Kommune, to inspirerende mødesteder for alle seniorer, der har lyst og energi til at gøre en forskel.

Så går du med en ide til en aktivitet, du gerne vil igangsætte og dele med andre, så er Seniorhusene stedet du kan går hen og få hjælp. Her er lokaler i forskellige størrelser og mulighed for at møde ligesindede.

Der er mulighed for at mødes til en snak over kaffen eller samvær om forskellige hobbyarbejder, f.eks. kortspil eller andre spil, maling, edb, billard, madlavning, håndarbejde, sølvsmykker, glasarbejde, træarbejde, gymnastik, m.m.

Målgrupper

  • Selvhjulpne pensionister
  • + 60 årige.

Åbningstider

Der er personale i huset mandag - torsdag kl. 9.00 - 16.30. Tillige er der åbent, når de frivillige vejlederes hold er i gang

Pris

Det koster 1056 kr. om året at være medlem, og betalingen bliver opkrævet forud i 2 rater af 528 kr. Første halvår fra 1/1–30/6 trækkes den 31/1 og andet halvår fra 1/7–31/12 trækkes den 15.8.

Er du medlem, kan du frit benytte begge Seniorhuse, og de tilbud du ønsker. Der kan dog være hold der er venteliste til.

For at blive medlem og benytte Seniorhusenes tilbud, betales brugerbetaling til kommunen. Beløbet fastsættes af det sociale udvalg.

Sådan tilmelder du dig

Du kan til- og framelde dig Seniorhusene via selvbetjeningen i boksen øverst på siden. Her skal du tilknytte et betalingskort, og du vil herefter blive trukket for deltagelse, indtil du vælger at melde dig ud.

Organisering og medlemskab

Seniorhusene er organiseret som foreninger, med et Brugerråd i hvert hus. Brugerrådet udgør bestyrelsen i foreningen. Repræsentanter til Brugerrådet vælges på den årlige Generalforsamling i november. Du kan se vedtægter, aktiviteter mm på Seniorhusenes hjemmeside, link herunder.

Seniorhusene

Seniorhuset Mødestedet
Industrivej 2 , 5471 Søndersø

Man, tirs, ons og torsdag

09.00 - 16.30

Fredag

09.00 – 13.00

Seniorhuset Otterup
Søndergade 4 , 5450 Otterup

Man, tirs, ons og torsdag

09.00 - 16.30

Fredag

09.00 – 13.00