Nordfyns Kommune logo, til forsiden

Bookning af Skolestuen Gyldensteen Strand

Skoler, gymnasier og daginstitutioner kan booke skolestuen på Eriksholm ved Gyldensteen Strand.

Bookning af Skolestuen Gyldensteen Strand

• Bookning af Skolestuen Gyldensteen Strand

# Skole og dagtilbud

Det er muligt at booke skolestuen og tærskeladen på Eriksholm i forbindelse med studieture og undervisningsforløb

På skoledage i dagtimerne (8-17) bookes skolestuen og tærskeladen gennem Nordfyns Kommune. (Max 60 elever)

Skoler, gymnasium, daginstitutioner i og uden for Nordfyns Kommune kan booke Skolestuen og Tærskeladen.(max 1 år i forvejen)

Booking forespørgsel sker ved selvbetjeningsløsningen øverst på siden. Svar på booking forespørgslen vil blive sendt til den oplyste mailadresse senest inden for to arbejdsdage.

Praktiske oplysninger i forbindelse med bookningen samt materialeliste fremsendes samtidig med bekræftelsen til den oplyste mailadresse.

Gyldensteen Stand er en privat ejendom, hvorfor det forventes at der tages hensyn til beboerne, andre gæster og de givne ordensregler.

Læringsplatform/Meebook

Undervisere med adgang til Meebook kan her finde forslag til undervisningsforløb for alle klassetrin, særligt tilrettelagt til Gyldensteen Strand. Søgningen finder sted under fanen "Share It"

Naturposter med QR-koder ved Gyldensteen Strand

På stierne ved naturområdet Gyldensteen Strand, er der placeret en række stolper med QR-koder, hvor man med smartphone kan downloade opgaver om fauna og flora, der relaterer til det natursted, hvor man aktuelt opholder sig. Der kan læses mere om QR-kode stolper på Læringsplatfomen/Meebook.