Nordfyns Kommune logo, til forsiden

Materiale vedr. 1. høring om partsfordeling

OBS: nedenstående er i relation til den oprindelige udsendte partsmodel og dermed IKKE til den i december 2023 høring omkring revideret partsfordeling. Nedenstående information er derfor alene for at kunne fremfinde information fra tidligere.

Hvis du vil se, hvor mange parter i projektet du skal betale i relation til den første partsmodel, der blev sendt i høring, men ikke længere er gældende, kan du åbne nedenstående kort. Du kan her enten vælge at bruge søgefunktionen til adresse eller matrikel, som er at finde i toppen af kortet, eller navigere til din matrikel. Du finder antallet af parter, ved at benytte spørgsmålstegnet i øverste venstre hjørne af kortet, og derefter trykke på din matrikel på kortet. Du kan her læse en kort vejledning i at benytte kortet.

Vær opmærksom på, at den valgte information er per matrikel – hvis du ejer flere matrikler, skal de fremsøges hver for sig.  Når du fremsøger, vil feltet ’Samlet antal parter’ angive, hvor mange parter, den specifikke matrikel hæfter for. ’Forventet samlet årligt bidrag (kr.)’ angiver, hvad man må forvente at skulle betale årligt, når projektet står færdigt. Dette beløb dækker både anlæg og vedligehold

Slå din adresse op i dette kort. (OBS: Gamle oplysninger)

Hvis du er forhindret i at benytte kort-opslaget, så kan det samlede bidragsark tilgås her: Bidragsark for ejendomme (regneark). (OBS: Gamle oplysninger)

Obs! Regnearket er opdateret ift. erosionsbidraget den 24. marts.

Forsyningsselskabernes bidrag kan ses her: Bidragsark for forsyningsselskaber (regneark). (OBS: Gamle oplysninger)