Nordfyns Kommune logo, til forsiden

Overnatning i det fri

Nordfyns Kommune er i fuld gang med at udvide antallet af shelterpladser og fri teltningsarealer i kommunen.

På Nordfyn omtaler vi vores shelterpladser som henholdsvis blå og grønne støttepunkter, alt efter om shelterpladsen er beliggende nær havet eller inde i vores grønne landskab.

Shelters ved kysten 

Nordfyns Kommune er med i projekt 'Blå Støttepunkter', som har til formål at etablere kystnære shelters i Nordfyn, Assens, Middelfart, Kerteminde og Nyborg Kommuner. Projektet blev sat i værk for at skabe et fælles netværk af shelters, der ligger langs den fynske kyst, og vi er kommet godt i gang. Shelterne ved de blå støttepunkter er designet med det blå element i tankerne. Dette afspejler sig i deres navne og udsende. Du finder blandt andet 'havtasken', som er vores store 6 personers shelter i 2 etager. Og skrubben, der er vores lille 2 personers shelter, som leder tankerne hen på den kendte spisefisk.

Shelters ved skov og by

Vores grønne støttepunkter er shelters, som du finder lidt længere inde i landet, blandt andet i skove og omkring byerne. I modsætning til de blå støttepunkter, som følger de samme retningslinjer Fyn rundt, så er de grønne støttepunkter Nordfyns Kommunes helt egne. Dette betyder, at design og placering i landskabet varierer. Du vil derfor med sikkerhed kunne finde et shelter, der passer lige til din overnatning i det fri.

Kontakt

Kultur & Fritid
Rådhuspladsen 2
5450 Otterup

Mandag

09:00-15.00

Tirsdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-17.00

Fredag

09.00-13.00