Nordfyn: Fri.Luft.Liv får luft under vingerne

01.07.2020

Nordfyns Kommunes kickstarter nu brandingstrategien Fri.Luft.Liv. Fra 1. juli bliver kampagnen synlig på alle kommunens kanaler, og der sættes ind for at rekruttere endnu flere frivillige friluftsambassadører blandt kommunens borgere.

Nordfyn: Serviceaftale på kommunebiler på plads

26.06.2020

Nordfyns Kommune har netop indgået en serviceaftale på kommunens personbiler. Aftalen er vundet af Automester, med de 3 værksteder i Bogense, Søndersø og Otterup.

Nordfyn: Puljermidler til lokale initiativer er fordelt

19.06.2020

Borgerne i Nordfyns Kommune kan godt begynde at glæde sig. Kommunen har netop uddelt puljemidler til lokale initiativer for godt 2 mio. kr. Der er penge til både et padeltennis-anlæg, en stort kor-event og til etablering af en sauna ved Klintebjerg Havn.

Nordfyn: Ny app til landsbyfolket

19.06.2020

App'en MINLANDSBY giver lokalområderne på Nordfyn mulighed for at synliggøre sig, dele nyheder, koordinere events og fortælle om, hvilke foreninger, der er i området.

Nordfyns Kommunes er godt på vej til at opfylde krav i ny national affaldsaftale

18.06.2020

Regeringens nye aftale på affaldsområdet falder i helt tråd med Nordfyns Kommune affaldsstrategi. Kommunen er allerede godt på vej til at indfri elementerne i aftalen og dermed fremtidens krav til affaldssortering.

Borgerne blomstrer i hendes nærvær

18.06.2020

Mariam Cherkawy fra Nordfyns Kommunes Klippekortsordning er netop udpeget som et af Danmarks 100 største velfærdstalenter. Det er PenSam og FOA Ungdom, der hvert år hylder unge rollemodeller inden for FOA's fagområde.

Nordfyn: Lukkelov skaber unfair konkurrence

17.06.2020

Dagligvare- og detailhandlen i Bogense skal ifølge lukkeloven holde lukket på de store helligdage i foråret. Samtidig kan tilsvarende butikker i andre byer holde åbent ad libitum. Nordfyns Kommune opfordrer erhvervsministeren til at rydde op i regelsæt og dispensationer.

Nordfyn: Kunstweekenden er tilbage

10.06.2020

Kunstnere og gallerier på Nordfyn står klar til at slå dørene op for en spændende kunstweekend. Kunstweekenden foregår hjemme hos kunstnerne selv og på gallerierne.

Nordfyns Kommune klarer sig flot i Skolernes Trafiktest

10.06.2020

Nordfyns Kommune har ganske godt fat i børn og unge, når det gælder om at gøre dem mere sikre i trafikken. Det viser årets udgave af Skolernes Trafiktest, som Rådet for Sikker Trafik står bag.

Parat til første spadestik til populær udstykning

09.06.2020

I morgen onsdag kl. 10.00 tager borgmester Morten Andersen 1. spadestik til den nye udstykning på Åbakkevænget i Morud. Allerede inden skovlen er kommet i jorden, er en stor del af grundene solgt.

1 2 3 4