Veflinge: 470 meter sti skal gøre vejen til Kirkeskoven til en leg

07.02.2020

Borgerne i Veflinge får endnu bedre adgang til bynær natur. Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget har netop besluttet at støtte Kirkeskoven med 198.000 kr., så der kan blive anlagt 470 meter sti.

Ny forening skal udbrede den nordfynske kulturarv

06.02.2020

Nordfyns Kommune: Ny forening med erfarne kræfter er klar til at slå et ekstra slag for den nordfynske kulturarv.

Morud: Nyt boligområde på vej mod byggemodning

29.01.2020

Kommunalbestyrelsen i Nordfyns Kommune har netop godkendt køb af to større arealer i Morud til boligformål. Nu sættes der fuld turbo på arbejdet med at byggemodne området for at imødekomme interessen fra købere. Tidsplanen afhænger dog blandt andet af en arkæologisk forundersøgelse.

Ægtepar klar til at tage rorpinden på Sejlerkajen

23.01.2020

Et ungt ægtepar overtager forpagtningen af Sejlerkajen 3 i Bogense, det nuværende Marinetten. Det ligger fast, efter at Nordfyns Kommune har haft forpagtningen i udbud og har forholdt sig til de tilbud, der er kommet. Restauranten vil fremover få navnet MøBer.

Nordfyns Kommune: Det er Nordfyns Vandværks ansvar at finde løsningerne

22.01.2020

Der er ingen akut sundhedsfare ved at drikke vandet fra Nordfyns Vandværk, men når det gælder om at finde løsningerne på problemerne med vandkvaliteten, så peger pilen entydigt på vandværket. Derfor opfordrer Nordfyns Kommune vandværkets bestyrelse til at handle. Hvis tidsplanen skrider, må kommunen overveje de videre skridt.

Nordfyns Kommune: Så er der penge til kulturen

22.01.2020

Comedy aftener, Ungefestival, Kunstdage, Moderne Jazz  - kulturen lever rigtig fint på Nordfyn - også i 2020. 13 meget forskellige kulturprojekter har netop fået tilskud fra Nordfyns Kommunes Kulturpulje.

Nordfyns Kommune CO2-kompenserer brændstofforbruget

20.01.2020

I jagten på mindre lokal luftforurening og en grønnere drift udskifter Nordfyns Kommune nu diesel med CO2-kompenseret GTL-brændstof. Dermed bliver Nordfyns Kommune den første kommune, der kompenserer udledningen fra sit forbrug af GTL-brændstof på køretøjer og materiel i Vej og Park.

Nordfyn: Velbesøgt nytårskur satte fokus på vanebrud

17.01.2020

Nordfyns Kommune afholdt torsdag aften sin årlige nytårskur for erhvervslivet. Cirka 180 gæster deltog i arrangementet, der blandt andet satte fokus på vores vaner, og hvorfor vi skal sørge for at bryde dem.