En enig kommunalbestyrelse står bag ny ungestrategi på Nordfyn

02.04.2020

På Nordfyn bestræber vi os på at give børn og unge de bedste rammer for udvikling og trivsel. Vi har en insisterende tro på at alle børn og unge kan lykkes. Vi er derfor også rigtigt stolte over nu, at have udfærdiget en ny ungestrategi, med gode input og bidrag fra vores ungeråd og elevråd, som sætter en endnu tydeligere retning for arbejdet på ungeområdet.

Vindere fundet: Akitta og Magne har malet Dronning Margrethes fødselsdagsgave

01.04.2020

Akitta og Magne fra 3. klasse på Sletten Skole, afdeling Skovløkken, har vundet en malekonkurrence for alle 3. klasser i Nordfyns Kommune. Dermed har de malet det billede, som bliver Nordfyns Kommunes gave til Dronning Margrethe på hendes 80 års fødselsdag.

De fynske genbrugspladser genåbner

29.03.2020

FYN: Alle kommunale genbrugspladser genåbner tirsdag den 31. marts. Da der må forventes stort rykind, opfordres borgere til om muligt at vente et par dage med at aflevere deres affald.

Nordfynske biblioteker tager nye kreative midler i brug i skyggen af corona

26.03.2020

Selv om de fysiske biblioteker i Nordfyns Kommune er lukket, selvbetjeningspc'erne er slukket og legetøjet er lagt til afspritning, så er der stadig adgang til bøger, tidsskrifter, film og ikke mindst vejledning fra bibliotekarerne. Det foregår bare lidt anderledes end vi er vant til.

10 punkter: Sådan hjælper Nordfyns Kommune virksomhederne

20.03.2020

De lokale virksomheder i Nordfyns Kommune er i lighed med mange andre virksomheder økonomisk pressede af corona-situationen. På den baggrund har Nordfyns Kommune sammensat en hjælpepakke med 10 punkter.

Nordfyns Kommune aflyser dagens grundlovsceremoni

10.03.2020

På baggrund af statsministerens pressemøde i dag kl. 11.00 har Nordfyns Kommune besluttet at aflyse dagens grundlovsceremoni. Arrangementet skulle have fundet sted kl. 17.00-18.00 på Bogense Rådhus.

Den nordfynske miljøpris går til Orkla i Søndersø

05.03.2020

Den nordfynske miljøpris går i år til Orkla Confectionery & Snacks Danmark i Søndersø. Prisen tildeles for et unikt varmeprojekt, hvor overskudsvarme indgår fjernvarmeforsyningen i stedet for at forsvinde i den blå luft.

Nordfyn: Fyns-Bilsalg i Bogense får virksomhedsprisen

05.03.2020

Fyns-Bilsalg A/S i Bogense får årets virksomhedspris for at være en social ansvarlig virksomhed, der tager imod ledige som en del af "familien" og hjælper dem i gang på arbejdsmarkedet. Det har talrige ledige gennem årene nydt godt af.

Nordfyn: Femten 3. klasser har malet Nordfyns gave til dronningen

03.03.2020

Den 16. april fylder Hendes Majestæt Dronningen 80 år. I den anledning er landets kommuner gået sammen om en fælles gave - et maleri fra hver kommune kreeret af folkeskoleeleverne i kommunens 3. klasser.

Nu får nordfynske ildsjæle hjælp til fundraising

25.02.2020

Har du masser af gode idéer, men svært ved at finde vej i junglen af puljer og fonde? Så er der hjælp på vej. Nordfyns Kommune er gået sammen med de andre fynske kommuner om at tilbyde de fynske foreninger adgang til fundraising-platformen fonde.dk.

1 2