Nordfyns Kommune ansætter ny direktør for Social og Arbejdsmarked

28.03.2019

Mogens Bak Hansen bliver ny direktør for Social og Arbejdsmarked i Nordfyns Kommune. Den tidligere direktør for Vækst i Fredericia Kommune har bevidst valgt at søge job i Nordfyns Kommune, da kommunen er en god arbejdsplads, og fordi samarbejdet i kommunen er stærkt.

Kommunalbestyrelsen har her til aften godkendt ansættelsen af Mogens Bak Hansen i stillingen som direktør for Social og Arbejdsmarked i Nordfyns Kommune. Mogens Bak Hansen er 48 år og bor i Fredericia. Han var indtil årsskiftet direktør for Vækst i Fredericia Kommune og dermed direktør for områderne Teknik og Miljø, Arbejdsmarked og Borgerservice samt Kultur og Idræt.

Mogens Bak Hansen er cand.scient.pol fra Aarhus Universitet og har taget en masteruddannelse i ledelse ved Henley Business School, University of Reading UK.

Kommunens nye direktør for Social og Arbejdsmarked har derfor en solid erfaring og stærk faglig ballast til at træde ind i det nye job,

- Vi har i ansættelsesudvalget hæftet os ved de solide erfaringer og de mange resultater, som Mogens Bak Hansen har skabt i sit tidligere job. Den brede baggrund er et stort plus, både i forhold til hurtigt at stille sig i spidsen for de områder, han skal være direktør for, og i direktionen, hvor det er samarbejdet på tværs, der skal i spil, siger kommunaldirektør Morten V. Pedersen.

Interesse for nærdemokratiet

Mogens Bak Hansen glæder sig til at tiltræde i sit nye job.

- Jeg har søgt jobbet, fordi Nordfyns Kommune er en god arbejdsplads. Kommunen har et tydeligt og ambitiøst strategisk sigte i både sit ledelsesarbejde og det politiske arbejde med at udvikle kommunen. Det er mit indtryk, at både den politiske og administrative ledelse er ambitiøs og velfungerende, og at samarbejdet i kommunen er stærkt og frugtbart. Jeg interesserer mig meget for nærdemokratiet og samarbejdet med borgeren, så derfor er velfærdsområdet også et rigtig spændende område at arbejde i for mig.

Mogens Bak Hansen bor i Fredericia og har tre døtre, hvoraf en er hjemmeboende. Han tiltræder i jobbet den 1. maj 2019. Han erstatter direktør  Ulla Andersen, der går på pension med udgangen af marts måned.

Kommunaldirektør Morten V. Pedersen, mobil 20 31 26 84

Kommende direktør for Social og Arbejdsmarked, Mogens Bak Hansen, mobil 41 29 12 53