Når du tager på genbrugspladsen

30.03.2020

Her er, hvad du bør vide, før du tager på genbrugsstationen.

I morgen genåbner genbrugspladserne. For at nedsætte risikoen for corona-smitte, er det vigtigt at vi overholder nogle simple regler ved besøg på pladserne. Der vil være adgangsbegrænsning, så der kun lukkes et vist antal personer ind af gangen. Kom derfor så få personer i bilen som muligt, så kommer alle hurtigere til.

Vi beder om at man retter sig efter de anvisninger personalet giver. Hold afstand til andre borgere og personalet når du kommer ind på pladsen. For at begrænse kontakten mellem borgere og personale vil der være lukket for aflevering af farligt affald.

Der vil ikke kunne købes grus, flis og perlesten og hentes kompost. Der vil også være lukket for aflevering og salg af genbrugseffekter. For at forhindre overførsel af smitte vil der ikke være skovle og koste til rådighed på pladserne. Husk at tage din egne redskaber med.

Åbningstider

Genbrugspladserne vil være åbne i den normale åbningstid, altså også om søndagen.I påsken vil der som sædvanligt være åbent skærtorsdag, påskelørdag og 2. påskedag.

Seks gode råd

  1. Overvej, om du kan vente nogle dage med at aflevere affaldet.
  2. Sortér affaldet hjemmefra, så du hurtigt kan aflevere det.
  3. Medbring kun affald, du selv kan læsse af.
  4. Bliv i bilen, mens du venter.
  5. Følg pladsmedarbejdernes og myndighedernes anvisninger, mens du holder i kø og er på pladsen.
  6. Forlad pladsen, så snart du er færdig med at læsse af.