Nordfyns Kommune: Direktør for Social og Arbejdsmarked Ulla Andersen går på pension

23.11.2018

Direktør for Social og Arbejdsmarked Ulla Andersen har meddelt, at hun ønsker at gå på pension, og har derfor har opsagt sin stilling til fratrædelse med udgangen af juni måned 2019. På grund af afvikling af ferie mv. har hun dog sidste arbejdsdag allerede d. 29. marts.

Kommunaldirektør Morten V. Pedersen har respekt for Ulla Andersens beslutning og roser hende for at melde beslutningen ud i god tid, så kommunen har god tid til at finde hendes afløser.

- Vi siger farvel til en meget kompetent og dygtig topchef. Ikke bare på egne, men også den samlede direktions og kommunalbestyrelsens vegne kan jeg sige, at vi har været yderst tilfredse med samarbejdet. Men vi har selvfølgelig stor respekt for, at Ulla Andersen efter en mangeårig indsats i et krævende job, ønsker at prioritere andre ting i tilværelsen.

Nu går processen i gang med at planlægge forløbet med rekruttering af en ny direktør for Social og Arbejdsmarked.

Kommunaldirektør Morten V. Pedersen, 20 31 26 84