Bogensehallerne bliver selvejende

14.03.2018

Om kort tid overgår Bogense Hallerne fra at være en kommunalt ejet hal til at være selvejende. Det sker på en stiftende generalforsamling den 19. marts med deltagelse af de foreninger, der fremadrettet skal drive hallerne.

Bogense Hallerne har længe haft en særstatus blandt kommunens syv idrætshaller: Mens de øvrige haller er selvejende institutioner, har Bogense Hallerne været drevet af Nordfyns Kommune. Det er dog et overstået kapitel, når også Bogense Hallerne på en stiftende generalforsamling  mandag den 19. marts bliver selvejende.

Borgmester Morten Andersen hilser ejerskiftet velkomment:

"De lokale kræfter vil have det fornødne initiativ og engagement til at drive hallerne. Ejerskiftet vil give ejerskab i mere end én forstand og dermed sikre fremdrift i hallernes udvikling".

Også formanden for Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget Mette Landtved-Holm ser lyst på Bogense Hallernes fremtid.

"Der er grobund for en helt anden drivkraft i selvstændige haller, hvor indflydelsen er direkte og organisationen nærværende. Jeg ser frem til at følge Bogensehallernes udvikling i de kommende år", siger Mette Landtved-Holm.

Borgmester Morten Andersen, mobil  40 40 24 47

Formand for Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget Mette Landtved-Holm, mobil 61 19 15 27