Nordfyn: Borgerambassadører tager snakken med mulige tilflyttere

20.12.2017

Når potentielle tilflyttere vil vide mere om et bestemt nabolag på Nordfyn, kan vejen meget nemt gå gennem en lokal borgerambassadør.

Energirenovering øger værdien af din bolig

05.12.2017

Der er penge at spare, hvis du tænker energi ind, når du renoverer din bolig. En energirenoveret bolig bruger mindre varme, er billigere at bo i og højner salgsværdien.

Nordfyns Kommune bliver Fyns første Holdspilskommune

30.11.2017

Som den første kommune på Fyn bliver Nordfyns Kommune "Holdspilskommune". Det markeres med en event onsdag den 6. december, hvor borgmester Morten Andersen underskriver samarbejdsaftalen med Center for Holdspil og Sundhed, Københavns Universitet.  Tid og sted: Onsdag den 6. december  kl. 13.00 - 14.30, multihallen på Bogense Skole, Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense

Nordfyn: Valg til Folkeoplysningsudvalget er afholdt

29.11.2017

Mandag aften holdt Nordfyns Kommune valg til Folkeoplysningsudvalget. Der skulle udpeges i alt 10 repræsentanter fra den folkeoplysende voksenundervisning og de frivillige folkeoplysende foreninger. Her kan du se resultatet.

Nordfyns Kommune henter ny plan- og kulturchef fra Faaborg-Midtfyn Kommune

28.11.2017

Erfaren kvinde er klar til at indtage jobbet som ny plan- og kulturchef i Nordfyns Kommune. Åse Nielsen hedder den nye chef, og hun kommer fra et job som afdelingsleder i Faaborg Midtfyn Kommune.

Nordfyn: Alle partier er med i konstitueringsaftale

27.11.2017

Alle fem partier i den nyvalgte kommunalbestyrelse står bag en netop indgået konstitueringsaftale i Nordfyns Kommune. Det er Venstre, Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti, SF og Det Konservative Folkeparti, der står bag aftalen.

Kommunalbestyrelsesmøder fremrykket til kl. 17.00

20.11.2017

Af praktiske årsager er både kommunalbestyrelsesmøderne den 30. november og 21. december fremrykket med en time til kl. 17.00.

Presseinformation: Valgcafé på Bogense Rådhus

20.11.2017

Her følger lidt praktisk information til pressen om morgendagens valgcafé på Bogense Rådhus.

Klinte Natur- og Idræts Friskole modtager ikke ekstraordinært tilskud

27.10.2017

Børne- og Ungeudvalget i Nordfyns Kommune har besluttet ikke at imødekomme en ansøgning fra Klinte Natur- og Idræts Friskole om driftstilskud.

Nyhedsindslag var baseret på forældede tal

29.09.2017

Den 27. september bragte TV2 Fyn et indslag om, at Nordfyns Kommune angiveligt skulle have det højeste antal sygedage pr. ansat sammenlignet med de øvrige fynske kommuner. Indslaget var imidlertid baseret på tal tilbage fra 2015, mens samme statistik fra 2016 viser bedring i Nordfyns Kommunes sygefravær.

1 2 3 4 5 6