Pressemeddelelser

Nordfyns Kommune: Direktør Henrik Boesen fylder rundt

07.08.2018

Henrik Boesen, direktør for Teknik, Erhverv og Kultur i Nordfyns Kommune, fylder 50 år den 27. august 2018.

Nordfyns Kommune indfører pædagogisk IT i kommunens dagtilbud

21.06.2018

Som noget nyt indfører Nordfyns Kommune digitale læringskasser til alle børn i kommunens dagtilbud.  Initiativet er en del af en ny strategi for pædagogisk IT 2018-2021, som kommunalbestyrelsen netop har vedtaget

Erhvervsvenlighed: Nordfyns Kommune bedst på Fyn

20.06.2018

Med en placering som nr. 23 er Nordfyns Kommune den mest erhvervsvenlige kommune på Fyn. Det fremgår af en netop offentliggjort analyse fra Dansk Byggeri.

Borgmester Morten Andersen udnævnt til ambassadør for produktionsskolerne

18.06.2018

Under det netop afsluttede Folkemøde på Bornholm blev borgmester Morten Andersen udnævnt til produktionsskoleambassadør.

Nordfyn indtager Folkemødet

14.06.2018

Når Folkemødet på Bornholm åbner i dag, er også Nordfyn repræsenteret. Fra kommunalbestyrelsen deltager borgmester Morten Andersen (V), Helle Brunse (V), Peder Svensson (O), Anders Funch Engelstad (F) og Anette Lykke Jensen (A). Kommunaldirektør Morten V. Pedersen er ligeledes at finde på listen over deltagere.

Nordfyns Kommunes borgmester modtager Beredskabsforbundets hæderstegn

09.06.2018

Borgmester Morten Andersen har modtaget Beredskabsforbundets hæderstegn som en anerkendelse for sit arbejde inden for forbundets arbejdsområde og for sit virke for redningsberedskabet i Danmark. Hæderstegnet blev officielt overrakt på Beredskabsforbundets landsrådsmøde lørdag den 9. juni i Kolding.

Sagen om indkøb af kurser i Nordfyns Børne- og Familiecenter får nu ansættelsesmæssige konsekvenser

08.06.2018

Nordfyns Kommune afslutter ansættelsesforholdet med centerlederen for Nordfyns Børne- og Familiecenter med øjeblikkelig virkning og uden yderligere varsel, ligesom hun er politianmeldt for brud på sin tavshedspligt. Samtidig indledes der en afskedigelsessag mod kommunens chef for Børn og Familie.

Er landdistrikterne blevet ’hjemmeblinde’?

31.05.2018

FOLKEMØDET 2018: Når Landdistrikterne torsdag den 14. juni slår teltdugen op, er første programpunkt et debatmøde arrangeret af Nordfyns Kommune. Debatten stiller skarpt på, hvorfor landdistrikterne har så svært ved at komme ud over rampen med de gode historier.

Nordfyn: Bustur for nye borgere hitter

29.05.2018

Nordfyns Kommune har succes med at invitere sine nye borgere på borgmesterguidede busture rundt i kommunen. Årets bustur er den tredje i rækken, og det bliver ikke den sidste.

Nordfyns Kommune: Sygefraværet rasler ned

18.05.2018

Nordfyns Kommune er på kort tid gået fra at have et markant højt sygefravær til nu at have det fjerde laveste sygefravær blandt de fynske kommuner. Det viser data fra Kommunernes og Regionernes Løndatakontor.

1 2 3 4 5 6 7 8 9