Pressemeddelelser

Nordfyn: Nordiske venskabsbyer ser på nordfynsk kulturarv

21.08.2017

Fra den 24.-26. august er Nordfyns Kommune vært for sine nordiske venskabsbyer. Det gælder byerne Vadstena i Sverige, Vesterbuggd på Island, Svelvik i Norge og Nådeldal i Finland.

Endnu et godt år for Bogense Marina

11.08.2017

Bogense Marina kan igen i år fremlægge flotte overnatningstal for sommersæsonen. Tallene overrasker positivt, set i lyset af den kolde og regnfulde sommer.

Nordfyn: Velfærdsalliance med DBU løfter sundheden

29.06.2017

Siden Nordfyns Kommune i november 2016 indgik en velfærdsalliance med DBU Fyn, har aftalen ført en lang række konkrete initiativer med sig. Initiativerne har været med til at løfte fodbolden og sundheden i Nordfyns Kommune.

Nordfyn: Fællesregulativ for vandløb godkendt

22.06.2017

Kommunalbestyrelsen i Nordfyns Kommune godkendte torsdag aften et nyt fællesregulativ for de nordfynske vandløb. Et regulativ, som både har været omstridt og længe undervejs.

Nordfyns Kommune rykker på erhvervsvenligheden

20.06.2017

Dansk Byggeri placerer Nordfyns Kommune som den anden bedste på Fyn i disciplinen erhvervsvenlighed, kun overgået af Middelfart Kommune. På landsplan indtager kommunen en plads som nr. 25 ud af landets 98 kommuner

Nyhedsindslag: Bredbånd vigtig for bosætningen

13.06.2017

Det meste af Nordfyn bliver over de kommende år dækket lynhurtigt internet, og det er et stort plus, når familier skal vælge bosætningssted. I indslaget besøger vi Poul Erik, som netop er flyttet ind i en landejendom i Krogsbølle sammen med sin hustru. Hurtigt bredbånd var et ufravigeligt krav for familien.

Søndersø: Nordfyns Kommune køber posthus

24.05.2017

Kommunalbestyrelsen i Nordfyns Kommune har besluttet at købe det tidligere posthus i Søndersø. Ejendommen ligger lige over for Søndersø Rådhus, og købet giver blandt andet kommunen mulighed for at samle det fælles ungeteam i Søndersø, ligesom Jobcentrets medarbejdere bliver samlet.

Klar til bobler: Nordfyns Kommune gør sin entre på borger-til-borger portal

11.05.2017

Som den første kommune på Fyn giver Nordfyns Kommune nu sine borgere adgang til borger-til-borger-portalen boblberg.dk. Initiativet skal gøre det nemmere for kommunens borgere at finde sammen om sociale aktiviteter, fritidsinteresser og de gode borgeridéer.

Skoleelever finder narkolager i Otterup

05.05.2017

Elever fra 3. klasse på Sletten Skole i Otterup fandt i går et større parti narko. Glasset blev fundet i et buskads på et grønt område over for skolen, hvor skolens elever leger i frikvartererne. Glasset var delvist nedgravet og indeholdt poser med et hvidt pulver.

Nordfyns Kommune ændrer brandingkurs

02.05.2017

Færre bosætningsannoncer og reklamespots. Større fokus på borgerdreven kommunikation. Og en målrettet indsats for at fastholde de borgere, der allerede bor i kommunen. Det er essensen i Nordfyns Kommunes brandingstrategi for 2017.

1 2 3 4