Pressemeddelelser

Nordfyn: Fællesregulativ for vandløb godkendt

22.06.2017

Kommunalbestyrelsen i Nordfyns Kommune godkendte torsdag aften et nyt fællesregulativ for de nordfynske vandløb. Et regulativ, som både har været omstridt og længe undervejs.

Nordfyns Kommune rykker på erhvervsvenligheden

20.06.2017

Dansk Byggeri placerer Nordfyns Kommune som den anden bedste på Fyn i disciplinen erhvervsvenlighed, kun overgået af Middelfart Kommune. På landsplan indtager kommunen en plads som nr. 25 ud af landets 98 kommuner

Nyhedsindslag: Bredbånd vigtig for bosætningen

13.06.2017

Det meste af Nordfyn bliver over de kommende år dækket lynhurtigt internet, og det er et stort plus, når familier skal vælge bosætningssted. I indslaget besøger vi Poul Erik, som netop er flyttet ind i en landejendom i Krogsbølle sammen med sin hustru. Hurtigt bredbånd var et ufravigeligt krav for familien.

Søndersø: Nordfyns Kommune køber posthus

24.05.2017

Kommunalbestyrelsen i Nordfyns Kommune har besluttet at købe det tidligere posthus i Søndersø. Ejendommen ligger lige over for Søndersø Rådhus, og købet giver blandt andet kommunen mulighed for at samle det fælles ungeteam i Søndersø, ligesom Jobcentrets medarbejdere bliver samlet.

Klar til bobler: Nordfyns Kommune gør sin entre på borger-til-borger portal

11.05.2017

Som den første kommune på Fyn giver Nordfyns Kommune nu sine borgere adgang til borger-til-borger-portalen boblberg.dk. Initiativet skal gøre det nemmere for kommunens borgere at finde sammen om sociale aktiviteter, fritidsinteresser og de gode borgeridéer.

Skoleelever finder narkolager i Otterup

05.05.2017

Elever fra 3. klasse på Sletten Skole i Otterup fandt i går et større parti narko. Glasset blev fundet i et buskads på et grønt område over for skolen, hvor skolens elever leger i frikvartererne. Glasset var delvist nedgravet og indeholdt poser med et hvidt pulver.

Nordfyns Kommune ændrer brandingkurs

02.05.2017

Færre bosætningsannoncer og reklamespots. Større fokus på borgerdreven kommunikation. Og en målrettet indsats for at fastholde de borgere, der allerede bor i kommunen. Det er essensen i Nordfyns Kommunes brandingstrategi for 2017.

Efterlønsmodtagere får bedre muligheder for at arbejde frivilligt

28.04.2017

Nordfyns Kommune er nu klar med sit første frikommuneforsøg. Kommunalebestyrelsen har besluttet at indsende en ansøgning til Økonomi- og Indenrigsministeriet, som skal gøre det muligt for efterlønsmodtagere at arbejde frivilligt i op til 15 timer ugentligt i foreninger, frivillige organisationer og kommunale institutioner.

Håndskreven invitation giver ministerbesøg

21.04.2017

Ældreminister Thyra Frank gæster mandag den 24. april den frivillige forening "Fredenbos Venner" på Nordfyn. Det er en personlig og håndskreven invitation fra foreningens formand, der har affødt ministerens besøg.

Lokalområd går ind i SÆNK FARTEN kampagne

03.04.2017

Nordfyn: 9 nordfynske lokalråd er gået aktivt ind i SÆNK FARTEN kampagnen og er dermed med til at sikre, at kampagnen sætter ind, hvor problemerne er størst.

1 2 3