Pressemeddelelser

Jubel over 15 nye statslige arbejdspladser til Nordfyn

17.01.2018

Der er statslige arbejdspladser på vej til Nordfyn. Det blev en realitet onsdag kl. 13.00, da regeringen offentliggjorde resultatet af denne omgang udflytning af statslige arbejdspladser. Konkret placeres Dansk Sprognævn med 15 arbejdspladser i Bogense.

Temadag sætter fokus på sundhed i friluftsliv og foreninger

11.01.2018

En tur i naturen sammen med andre styrker sundheden. Temadag på Nordfyn sætter fokus på naturens betydning for sundhed, og hvordan flere kan komme ud gennem samarbejde mellem foreninger og kommuner.

Nordfyns Kommune: 10. klasse flytter til Søndersø

08.01.2018

Fra august 2018 foregår 10. klasse i Nordfyns Kommune på det Nordfynske Campus i Søndersø, som også huser Nordfyns Gymnasium og VUC.

Nordfyn: Borgerambassadører tager snakken med mulige tilflyttere

20.12.2017

Når potentielle tilflyttere vil vide mere om et bestemt nabolag på Nordfyn, kan vejen meget nemt gå gennem en lokal borgerambassadør.

Energirenovering øger værdien af din bolig

05.12.2017

Der er penge at spare, hvis du tænker energi ind, når du renoverer din bolig. En energirenoveret bolig bruger mindre varme, er billigere at bo i og højner salgsværdien.

Nordfyns Kommune bliver Fyns første Holdspilskommune

30.11.2017

Som den første kommune på Fyn bliver Nordfyns Kommune "Holdspilskommune". Det markeres med en event onsdag den 6. december, hvor borgmester Morten Andersen underskriver samarbejdsaftalen med Center for Holdspil og Sundhed, Københavns Universitet.  Tid og sted: Onsdag den 6. december  kl. 13.00 - 14.30, multihallen på Bogense Skole, Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense

Nordfyn: Valg til Folkeoplysningsudvalget er afholdt

29.11.2017

Mandag aften holdt Nordfyns Kommune valg til Folkeoplysningsudvalget. Der skulle udpeges i alt 10 repræsentanter fra den folkeoplysende voksenundervisning og de frivillige folkeoplysende foreninger. Her kan du se resultatet.

Nordfyns Kommune henter ny plan- og kulturchef fra Faaborg-Midtfyn Kommune

28.11.2017

Erfaren kvinde er klar til at indtage jobbet som ny plan- og kulturchef i Nordfyns Kommune. Åse Nielsen hedder den nye chef, og hun kommer fra et job som afdelingsleder i Faaborg Midtfyn Kommune.

Nordfyn: Alle partier er med i konstitueringsaftale

27.11.2017

Alle fem partier i den nyvalgte kommunalbestyrelse står bag en netop indgået konstitueringsaftale i Nordfyns Kommune. Det er Venstre, Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti, SF og Det Konservative Folkeparti, der står bag aftalen.

Kommunalbestyrelsesmøder fremrykket til kl. 17.00

20.11.2017

Af praktiske årsager er både kommunalbestyrelsesmøderne den 30. november og 21. december fremrykket med en time til kl. 17.00.

1 2 3 4 5 6