Pressemeddelelser

Skal "Årets frivillige idrætsleder på Fyn" findes på Nordfyn?

12.12.2018

Nordfyns Kommune har indstillet Poul Erik Nielsen til prisen som "Årets Frivillige Idrætsleder på Fyn". Poul Erik Nielsen er bl.a. kendt som initiativtager til og mangeårig stævneleder for Palby Fyn Cup.

Berigtigelse

30.11.2018

Nordfyns Kommune gør opmærksom på, at der i dagens udgave af Fyens Stiftstidende (30.11.2018) er en fejl i artiklen med overskriften "Klage dukkede aldrig op i klagenævn" på side 14 i Sektion Fyn.

Historisk godt samarbejde styrker fynsk erhvervsfremme

28.11.2018

9 fynske borgmestre står tæt sammen om at styrke det fynske erhvervsliv med en konkret plan for at skabe en sammenhængende og enklere fælles fynsk erhvervsfremme med afsæt i virksomhedernes behov og nøje tilpasset den fynske erhvervsstruktur. Det bliver Fyn kendt for, mener borgmestrene bag.

Nordfyns Kommune: Direktør for Social og Arbejdsmarked Ulla Andersen går på pension

23.11.2018

Direktør for Social og Arbejdsmarked Ulla Andersen har meddelt, at hun ønsker at gå på pension, og har derfor har opsagt sin stilling til fratrædelse med udgangen af juni måned 2019. På grund af afvikling af ferie mv. har hun dog sidste arbejdsdag allerede d. 29. marts.

Dansk Industri: Nordfyns Kommunes erhvervsindsats imponerer

09.11.2018

En delegation fra Dansk Industri var i dag på besøg på Bogense Rådhus for at få forklaringen på, at Nordfyns Kommune har flyttet sig så markant i årets erhvervsklimaundersøgelse. Kommunen landede som bekendt på en samlet fjerdeplads i landet og som nr. 1 på Fyn. Placeringerne gjorde samtidig kommunen til årets højdespringer.

Omkring 90 nye helårssheltere er på vej ved de fynske kyster. Nordea-fonden støtter med 1 mio. kr.

09.11.2018

1 mio. kr. til at styrke mulighederne for naturoplevelser ved de fynske kyster. Det har fem fynske kommuner netop fået fra Nordea-fonden til projektet 'Helårssheltere på Fyn', der resulterer i omkring 90 nye og moderne sheltere nær kysterne flere steder på Fyn. De fem kommuner er Nordfyns, Assens, Kerteminde, Middelfart og Nyborg kommuner.

På Nordfyn begynder genoptræningen fra dag ét

07.11.2018

Når en borger får en lidelse, går Nordfyns Kommunes træningsafdeling ind i forløbet så tidligt som muligt. Træningsafdelingen har i samarbejde med Jobcenter Nordfyn stor succes med at få borgere hurtigt tilbage i deres normale tilværelse.

Nordfyns Kommune sætter pris på miljøet

05.11.2018

Fra 2019 uddeler Nordfyns Kommune årligt tre miljøpriser - en til virksomheder, en til frivillige og en til skoleklasser/institutioner.

Uddannelsesmesse med et klart mål: Uddannelse til alle

02.11.2018

En uddannelsesmesse skal hjælpe unge med at træffe det rigtige uddannelsesvalg, der peger frem mod beskæftigelse. Sådan en messe kan eleverne fra 8.-10. klasse og deres forældre se frem til, når Nordfyns Kommune igen holder uddannelsesmesse på Nordfyns Gymnasium. Det sker torsdag den 8. november.

Nordfyns Kommune: Velbesøgt håndværkermøde

31.10.2018

Der var godt 70 deltagere til håndværkermødet, der i år blev holdt på Otterup Rådhus. Håndværkermødet er en årlig begivenhed, og årets møde var det hidtil bedst besøgte.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12