Bogense: Nordfyns Kommune søger forpagter til attraktiv restaurant

25.01.2018

Nordfyns Kommune har netop udbudt restaurant med attraktiv beliggenhed i forpagtning. Restauranten ligger på Bogense Havn og Marina, Sejlerkajen 3, med en indbydende panoramaudsigt over Lillebælt.

Nordfyns Kommune udbyder erhvervscenter til salg

24.01.2018

En lokal virksomhed har meldt sin interesse for at købe Erhvervscentret, Sunekær 1 i Søndersø, som Nordfyns Kommune købte i maj 2016. Ejendommen udbydes nu til salg.

Jubel over 15 nye statslige arbejdspladser til Nordfyn

17.01.2018

Der er statslige arbejdspladser på vej til Nordfyn. Det blev en realitet onsdag kl. 13.00, da regeringen offentliggjorde resultatet af denne omgang udflytning af statslige arbejdspladser. Konkret placeres Dansk Sprognævn med 15 arbejdspladser i Bogense.

Temadag sætter fokus på sundhed i friluftsliv og foreninger

11.01.2018

En tur i naturen sammen med andre styrker sundheden. Temadag på Nordfyn sætter fokus på naturens betydning for sundhed, og hvordan flere kan komme ud gennem samarbejde mellem foreninger og kommuner.

Nordfyns Kommune: 10. klasse flytter til Søndersø

08.01.2018

Fra august 2018 foregår 10. klasse i Nordfyns Kommune på det Nordfynske Campus i Søndersø, som også huser Nordfyns Gymnasium og VUC.