Nordfyn: Kunstweekenden er tilbage 

10.06.2020

Kunstnere og gallerier på Nordfyn står klar til at slå dørene op for en spændende kunstweekend. Kunstweekenden foregår hjemme hos kunstnerne selv og på gallerierne.

 
 

Trods Corona-lukning har du nu mulighed for at besøge 21 nordfynske kunstnere i weekenden den 20. og 21. juni 2020 mellem kl. 11 og 16

 

Et lille antal besøgende ad gangen

Selvom de fleste af sommerens større arrangementer er aflyst på grund af coronasituationen, er det muligt af afholde en spændende kunstweekend. Kunstnere og gallerier lukker nemlig kun få antal besøgende ind af gangen. Der tages desuden højde for alle de nødvendige forholdsregler for at forhindre covid-19 smittespredning.

 

Formand for Erhvervs- Kultur- og Fritidsudvalgets Mette Landtved-Holm siger:

     - Jeg er rigtig glad for, at det på trods af coronasituationen er muligt, at vi på Nordfyn kan afholde kunstweekenden. Efter at hele samfundet og kulturlivet har ligget stille hele foråret, bliver det dejligt at komme ud og opleve kunsten, der blomstrer på Nordfyn.

 

Håber på godt vejr

Mette Landtved-Holm håber, at borgere og andre gæster vil besøge kunstnere og gallerier på trods af coronasituationen.

     - Der er skal lyde en stor tak til alle de kunstnere, der åbner deres hjem og gallerier under kunstweekenden. Uden deres velvillighed og interesse var der ingen kunstweekend. Vi håber, at borgere og gæster vil lægge vejen forbi kunstnerne og gallerierne og opleve, hvad kunstnerne her på Nordfyn kan, siger Mette Langtved-Holm.

 

Hvis vejret tillader det, vil en del af kunstnerne desuden rykke udenfor i deres haver, så besøgende kan opleve kunsten i det fri.

 

Kunstweekenden afvikles i et samarbejde med nordfynske kunstnere og gallerier, Nordfyns Kommune og Nordfyns Erhverv og Turisme. Har du lyst til at besøge de nordfynske kunstnere og gallerier, kan du få en oversigt over, hvem der deltager i kunstweekenden 2020 på merefyn.dk/kunstweekend

 
Kontaktinformation

Formand for Erhvervs- Kultur- og Fritidsudvalgtet Mette Landtved-Holm, tlf. 61 19 15 27

Chef for Plan og Kultur Åse Nielsen, tlf. 21 52 36 83   

Kulturkonsulent Iben Kristensen, tlf. 29 16 08 72