Godt nyt om vaccine på Nordfyn

29.12.2020

Nordfyns Kommune bliver den anden kommune på Fyn, hvor plejehjemsbeboere og frontpersonale i kritiske funktioner bliver vaccineret.

Alle, som er i målgruppen, og som har sagt ja til vaccinen, forventes at få prikket lørdag den 2. januar. Det hele begynder klokken 9 på Plejecenter Vesterbo i Søndersø.

Borgmester Morten Andersen siger: - Det er en rigtig dejlig nyhed. Vi har haft brug for et lyspunkt i lang tid og nu er vaccinen her. Nordfyn har oplevet nogle meget høje smittetal i den seneste tid, så derfor hilser jeg vaccinen velkommen.

Der er fem plejecentre i Nordfyns Kommune, og deres beboere samt forntpersonalet forventes som nævnt at være vaccineret, inden dagen den 2. januar 2021 er omme.