Nordfyns Kommune logo, til forsiden

Del dine drømme for Nordfyn digitalt

Konkurrence på Instagram

Nordfyn skal have en ny vision, og derfor har vi brug for at høre, mærke og se din drøm for Nordfyn. Hvad enten du går i skole på Nordfyn, arbejder her, bor i kommunen eller blot lægger vejen forbi en gang imellem, så vil vi gerne vide, hvad netop DIN drøm for Nordfyn er.

Derfor har vi sat gang i en konkurrence på de sociale medier, Instagram og Facebook, hvor du kan dele dine drømme digitalt og vinde et gavekort.

For at dele dine drømme skal du:

1. uploade et foto på din profil med hashtagget #drømmefornordfyn. Billedet skal visualisere din drøm for Nordfyn. Hvordan bestemmer du selv.
  2. Et billede siger mere end 1000 ord, siger man. Alligevel vil vi også bede dig koble tre ord til dit billede, som beskriver din drøm.

Vind et gavekort

Hvis du både uploader dit billede og de tre ord, så deltager du i konkurrencen om tre Nordfyns-gavekort på 500 kr. pr. stk. Vinderne findes ved lodtrækning og offentliggøres 1. juli.

Hvad bruger vi billederne til?

Da vi gerne vil vise og dele de billeder, vi får ind i konkurrencen, er det en betingelse for deltagelse, at vi må dele dit billede. Derudover får Kommunalbestyrelsen alle billeder og beskrivelser at se, når de skal samle alle input til den endelige vision. Det sker lige på den anden side af sommerferien.

Kontakt Strategi og Politik

Strategi og Politik