Nordfyns Kommune logo, til forsiden

SOSU elev

Drømmer du om en hverdag med mening og muligheder? Så bliv SOSU elev i Nordfyns Kommune

Med en uddannelse som SOSU hjælper eller SOSU assistent i Nordfyns Kommune tilegner du dig en høj faglighed inden for social og sundhedsområdet.

I Nordfyns Kommune vægter vi gode elevforløb meget højt, og som elev hos os, vil du udover at blive klædt fagligt godt på, også blive en del af velfungerende netværk af elever, der mødes på tværs af praktikpladser og moduler, og udveksler erfaringer og sparring

"Der er en masse viden i faget, og jeg bliver udfordret på en hel anden måde end jeg havde regnet med. Det her med at have en betydning for et andet menneske, der har funktionsbegrænsninger, og kunne understøtte personen i at have en værdig hverdag, er mega fedt"

Susan, SOSU assistent elev Bogense Hjemmepleje

Et trygt forløb

Hos os står du ikke alene i uddannelsesprocessen, da du vil blive fulgt af et stærkt team af praktikkoordinatorer, vejledere, kollegaer og studiekammerater gennem hele dit uddannelsesforløb. Dine kompetencer kommer i spil hver dag, når du fremmer et værdigt liv for borgerne. Din høje faglighed gør en forskel for samfundet, og der er brug for dig!

Bliv ansat i Nordfyns Kommune

I Nordfyns Kommune har du mulighed for at uddanne dig til SOSU assistent og SOSU hjælper. Vi ansætter nogle af vores elever i sammenhængende uddannelsesforløb, som betyder ansættelse allerede fra grundforløb efterfulgt af hovedforløb, og derved med hele uddannelsen på løn. Efter endt uddannelse, vælger de fleste elever at blive i kommunen.

Du kan vælge forskellige retninger, afhængig af dine interesser. Få en snak med én af vores praktikkoordinatorer om dine muligheder:

Tina Hansen: 2476 5421

Pia Østerhaab: 2479 7121

Sara Heissel: 2476 2318

Du kan læse mere om uddannelserne på SOSU Fyns hjemmeside her

Er du over 25 år og har erfaring? - så se her