Nordfyns Kommune logo, til forsiden

Vi har brug for hjælp i ældreplejen!

Vil du være med til at give en god jul til vores ældre på Nordfyn? Vi mangler akut medarbejdere i ældreplejen, og du kan gøre en forskel.

Det gælder især her i julen, hvor vi brug for flere hænder for at give vores ældre en god og hyggelig jul. Det er især hjemmeplejen og plejecentrene i Otterup, hvor behovet er størst, men på grund af COVID-19 kan der også hurtigt blive brug for hjælp i andre områder.

Vi kan tilbyde et meningsfuldt givende arbejde, taknemmelige borgere og pårørende. Men også en fast vagtplan eller muligheden for at ’plukke’ de ledige vagter, der passer dig.

På grund af den akutte situation skal du have lidt erfaring med pleje. Du kan komme i gang med det samme og både i en helt kort, men også gerne en længere periode. Måske du er i fast arbejde og bare har mulighed for at byde ind hen over julen?

Vi hører naturligvis også altid fra dig, der ikke har erfaring, men som er interesseret i at komme i gang inden for plejen. Vi har fine introduktionsprogrammer, der kører løbende.

Send en mail til Betina på betchr@nordfynskommune.dk, hvis du vil høre mere.

Så kontakter vi dig hurtigt.

Mvh
Nordfyns Kommune