Nordfyns Kommune logo, til forsiden

'Åben byggegrund' i Hårslev

Vi holder 'Åben Grund' på Ballebjerg i Hårslev søndag den 23. januar, hvor vi viser tre byggegrunde frem. Kom og få et indtryk af både grundene og af skønne Hårslev.

Velkommen til 'Åben grund'

Søndag den 23. januar 2022 mellem kl. 11 og 14 vil der være mulighed for at møde Borgmester Morten Andersen og medarbejdere fra Nordfyns Kommune til en snak om byggegrundene i Hårslev, muligheder for finansiering, reservation eller køb.

Samtidig kan du nyde en fastelavnsbolle og en kop kaffe, the, juice eller vand. Som gæst får du også udleveret en billet, der kan byttes til en pølse og en sodavand/vand/juice i Hårslev Hallens dejlige cafeteria. 

Få et indtryk af Hårslev og Nordfyn

I Hårslev Hallen kan du:

  • høre medarbejdere fra Nordfyns Kommune fortælle om Fri.Luft.Liv og alle de mange friluftsaktiviteter, der er i Nordfyns Kommune.
  • møde repræsentanter fra den lokale spejdertrup, Hårslev E-sport, og Lasse fra Hallen, der alle brænder for den aktive fritid i Hårslev og omegn.
  • støde på lokale borgere, der hellere end gerne vil fortælle om livet i Hårslev.

Når sulten så melder sig, så byt jeres billet til noget spiseligt i hallens cafeteria.


Vi glæder os til at se jer.

Grundsalgsmedarbejder

Viktoriya Zelenyak

Du er meget velkommen til at kontakte grundsalgsmedarbejder Viktoriya Zelenyak, hvis du har spørgsmål eller ønsker at reservere eller købe en byggegrund.