Nordfyns Kommune logo, til forsiden

Fejring af kultur- og fritidslivet

Nordfyns Kommune fejrer kultur- og fritidslivet ved en fest den 31. august 2021 i Langesøhallen.

Indstilling af kandidater til priser og mesterskaber

• Indstilling til pris og mesterskab

# Fritid

Arrangementet falder i to dele:

• Del 1 for inviterede gæster med workshop og inspirationsoplæg.
  • Del 2 er åben for alle og indeholder prisuddeling, indslag fra lokale foreninger, kulturudøvere eller projektejere, samt messe med stande.

Tilmelding til Del 2 senest tirsdag den 10. august 2021 på kultur-fritid@nordfynskommune.dk

Oplys venligst ved tilmelding:

• Hvem, der deltager/forening

• Hvor mange I kommer

Arrangementet er gratis. Der serveres en let tapasanretning og lidt at drikke.

Priserne uddeles efter indstilling fra foreninger og borgere. Det er desuden muligt for administrationen og den politiske kreds at indstille kandidater til priserne. Indstillingerne vurderes af en komité, der udvælger feltet af nominerede samt den endelige vinder af de enkelte kategorier. Der gives priser både for præstationer ved mesterskaber, ildsjælepriser og priser for årets projekt, årets frivillige miljøindsats, årets talent og forening. Desuden uddeles Nordfyns Kommunes kulturpris, Elle-prisen, og Nordfyns Ungeråd uddeler Ungeprisen.

Hvordan indstiller jeg en person eller en forening til en pris?

For at indstille en person eller en forening til en pris skal du bruge selvbetjeningsløsningen her på siden. Her kan du sende os en begrundelse, samtidig med at du vedlægger et billede, som illustrerer den indstillede person eller forening godt.

Du skal sende oplysningerne senest den 20. juni 2021.

Kultur & Fritid
Rådhuspladsen 2