Nordfyns Kommune logo, til forsiden

Bliv en del af det nordfynske fællesskab

På Nordfyn blomstrer fællesskabet, og et utal af forskellige initiativer og projekter myldrer hele tiden frem.

MINLANDSBY – et digitalt fællesskab for lokalområderne

Hvad enten du bor i en større by eller i en landsby, vil vi gøre det lettere for dig at blive en del af det nordfynske fællesskab og få et overblik over lokale aktiviteter og tilbud.

Alle lokalråd, foreninger og borgere på Nordfyn har adgang til app’en MINLANDSBY.

Her kan du se, hvad der sker lokalt, hvilke arrangementer, der er på vej og meget andet. App’en kan bruges som redskab til at koordinere arrangementer i dit lokalområde og på tværs af lokalområder.

Det er brugerne selv, der lægger indhold i app’en. Så jo flere, der bruger app’en, jo bedre et redskab, vil den være for lokalområderne.

Sådan kommer du med 

Du finder app’en MINLANDSBY 2.0 i App Store eller Google Play. Når du har downloadet app’en, kan du med det samme se, hvad der ligger af indhold om arrangementer, nyheder med mere i lokalområder i hele landet.

Hvis dit lokalområde, din landsby eller din forening er oprettet i app’en, kan du søge den frem og se, hvad der sker lige i nærheden af dig eller i de øvrige nordfynske lokalområder.

Du kan også oprette dig som bruger og selv være med til at lægge indhold ind og dermed være med til at holde app’en og fortællingen om dit lokalområde levende og interessant.

Kultur & Fritid
Rådhuspladsen 2
5450 Otterup

Mandag

09:00-15.00

Tirsdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-17.00

Fredag

09.00-13.00