Nordfyns Kommune logo, til forsiden

Information om corona til foreningerne

Som følge af coronasituationen er der en række lokale bestemmelser, der gør sig gældende for foreningerne i Nordfyns Kommune.

Coronarestriktioner

Fra den 21. maj 2021 er der åbent for indendørs og udendørs forenings- og idrætsaktiviteter

• Ved alle aldersgrupper gælder det, at man må være op til 50 deltagere ved indendørs aktiviteter.

• Personer over 18 år skal fremvise coronapas. Foreningerne skal sikre kontrol af coronapasset i henhold til de gældende retningslinjer.

Som følge af genåbningen er det muligt at booke skole- eller andre kommunale lokaler til foreningsaktiviteter fra den 21. april via Fritidsportalen. Det er foreningernes ansvar, at den enkelte aktivitet er organiseret, så den lever op til de gældende coronarestriktioner.

Forsamlingsforbuddet er på 100 personer for udendørs aktiviteter fra den 21. maj.

Find yderligere informationer på: Nordfyns Kommune - Corona COVID-19 (coronasmitte.dk), samt Kulturministeriets hjemmeside.

Hjælpepakker og puljer

I foråret 2020 vedtog Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget en hjælpepakke for Kultur- og Fritidsområdet under corona. Hjælpepakken blev opdateret i december 2020 og kan tilgås via dette link: Hjælpepakke til Kultur- og Fritidsområdet i Nordfyns Kommune

Derudover er der en række nationale hjælpepakker og puljer på Kultur- og Fritidsområdet. De er at finde på Slots- og Kulturstyrelsens hjemmeside

Kultur & Fritid