Dagens smittetal uændret i Nordfyns Kommune

01.09.2020

Statens Serum Institut har kl. 14.00 opdateret tallet for corona-smittede i Nordfyns Kommune. Tallet er uændret 8 smittetilfælde inden for de seneste 7 dage.

Nordfyns Kommune er i dialog med Styrelsen for Patientsikkerhed, der fortsat vurderer, at der ikke er anledning til at indføre skærpede restriktioner i kommunen.

Nordfyns Kommune opretter lokal hotline

På et krisestabsmøde i morges blev det besluttet at oprette en lokal Corona-hotline, som borgere kan ringe til og få deres spørgsmål besvaret. Hotlinen har tlf.nr. 23 65 05 85 og åbner allerede fra i morgen tidlig kl. 7.00. Den vil være bemandet alle hverdage fra kl. 7.00-8.30 og igen fra kl. 14.00-15.00. Det skal understreges, at borgere med symptomer på corona, fortsat skal kontakte egen læge - og altså ikke hotlinen.

Forældremøder aflyses

Krisestaben har også besluttet at aflyse alle planlagte forældremøder i skole- og dagtilbud, foreløbigt de næste 14 dage. Det sker ud fra et forsigtighedshensyn, så mulige smittekæder ikke blandes unødigt. Forældre modtager direkte besked fra deres barns skole eller daginstitution om eventuelle aflysninger.

Krisestab følger situation tæt

Det overordnede billede er fortsat, at der er kontrol over de blotlagte smittekæder. Krisestaben vil i de følgende dage følge situationen tæt og i dialog med Styrelsen for Patientsikkerhed følge op med yderligere initiaver, hvis situationen kalder på det.

Chef for Sundhed og Rehabilitering Judith Poulsen, mobil 29 17 35 68
Presse- og kommunikationsansvarlig Søren Oldenborg Berg, mobil 29 16 09 82