Otterup: Ensretning af Jernbanegade og Bredgade bliver gjort permanent

12.09.2019

Teknik- og Miljøudvalget har besluttet at gøre ensretningen af Jernbanegade og Bredgade i Otterup permanent. Det skete på gårsdagens møde i Teknik- og Miljøudvalget. Ensretningen har siden februar fungeret som et forsøg, men nu bliver den altså permanent.

Bogense: Første grundsalg på trapperne i Fionaparken

10.09.2019

En privat investor har meldt sin interesse for at købe en projektgrund i Fionaparken i Bogense. På baggrund af købstilbuddet har kommunen sat gang i udarbejdelsen af den lokalplan, der kræves for at investoren kan opføre det ønskede byggeri på grunden.

Nordfyns Kommune er stadig blandt de mest erhvervsvenlige kommuner i landet

09.09.2019

Nordfyns Kommune er den tolvte mest erhvervsvenlige kommune i landet. Det fremgår af Dansk Industris undersøgelse af det lokale erhvervsklima, som netop er offentliggjort.

Nordfyns Kommune: Direktør Ejner Jensen fratræder

04.09.2019

Nordfyns Kommune og direktør for Børn og Unge Ejner Jensen er enige om at afslutte ansættelsesforholdet, da parterne ser forskelligt på den fremtidige udvikling af børne- og ungeområdet.