Nordfyns Kommune ansætter ny stabschef

01.02.2019

Så er der sat navn på Nordfyns Kommunes nye stabschef. Et enigt ansættelsesudvalg har ansat Vicki Møberg Torp som chef for staben Strategi- og Politik med tiltrædelse d. 1. marts.

Vicki Møberg Torp er 40 år og kommer fra en stilling som kontorchef for Organisations- & Kompetenceudvikling i Odense Kommune. Her har hun har været leder for 12 AC-medarbejdere i et kontor, der driver den fælles, tværgående ledelses- og medarbejderudvikling i Odense Kommune. Hun har en ph.d.-grad i offentlig ledelse.

Kommunaldirektør Morten V. Pedersen ser sin nye stabschef som det perfekte match. Han siger:

- Nordfyns Kommune får en meget stærk stabschef både på det faglige og personlige plan. Hun har erfaring med de fleste af de opgaver, hun skal løfte i Nordfyns Kommune, og andre skal hun prøve kræfter med for første gang. Hun har en masse solide erfaringer og kompetencer med sig, så jeg er ikke i tvivl om, at hun bliver en stor gevinst. Jeg ser frem til at byde Vicky velkommen på Bogense Rådhus.

Kommende stabschef for Strategi- og Politik Vicki Møberg Torp. Hun blev valgt i et stærkt felt med 21 ansøgere.

Som leder for Strategi og Politik bliver hun chef for 18 medarbejdere. Staben består af to teams: Fællessekretariatet samt Organisation og HR. Staben løser sekretariatsopgaver rettet mod den politiske og administrative ledelse og har det overordnede ansvar for valghandlinger. Desuden arbejder staben med organisationsudviklingsprojekter, ligesom HR, kommunikation, web og risikostyring også er en del af staben.

Om sit kommende job siger Vicki Møberg Torp selv:

- Jeg glæder mig rigtig meget til at starte. Jeg ser frem til at blive en del af en mindre kommune, hvor afstanden mellem det politiske niveau, administration og borgere er kortere, og hvor der gode muligheder for at arbejde i bredden og tværfagligt. I ansættelsesprocessen har jeg ikke lagt skjul på min begejstring over, hvor langt Nordfyns Kommune er kommet både på det politiske og det administrative område i forhold til nogle af de store offentlige omstillinger. Den udvikling glæder jeg mig til at blive en del af og være med til at understøtte.

Vicki Møberg Torp bor i Agedrup i udkanten af Odense sammen med ægtefællen Simon og parrets tre børn på hhv. 13, 11 og 9 år.

Kommunaldirektør Morten V. Pedersen, mobil 20 31 26 84

Kommende stabschef for Strategi- og Politik Vicki Møberg Torp, mobil 51 77 74 03