2019

Nordfyns Kommune fortsætter modernisering af skoler og dagtilbud for 55 millioner kr.

11.12.2019

Siden 2013 har Nordfyns Kommune moderniseret sine skoler og dagtilbud for godt 121 millioner kr. Børne- og Ungeudvalget har nu lagt en plan, der skal fortsætte moderniseringen med investeringer for yderligere 55 millioner kr.

Ny form for jobformidling giver resultater på Nordfyn

10.12.2019

En lokal virksomhed fik hurtigt løst sit problem med at finde kvalificerede medarbejdere. Det er det første resultat af en ny type jobformidling, som Jobcentret i Nordfyns Kommune prøver af.

Udeskole og Udedagtilbud er sat på skinner i Nordfyns Kommune

05.12.2019

Børne- og Ungeudvalget i Nordfyns Kommune har lagt en plan for, hvordan Udedagtilbud og Udeskole skal indføres i Nordfyns Kommune. Det foregår i tre faser, hvor der gradvist skrues op for ude-aktiviteter for børn og unge i kommunens skoler og dagtilbud.

El- og hybridbiler på vej ud på den nordfynske asfalt

21.11.2019

Med en strategi for de kommunale køretøjer, som kommunalbestyrelsen vedtog i budget 2018, er der flere el- og hybridbiler på vej på Nordfyn. Med ambitionen om at reducere både antallet af køretøjer ved at udnytte bilparken mere effektivt og reducere kommunens CO2-udledning er omstillingen til en grønnere bilpark nødvendig.

Indstillet til Årets Idrætsleder på Fyn 2020:Ildsjæl skaber liv og fællesskab i lille landsby

21.11.2019

Nordfyns Kommune har indstillet Martin Dufresne til Årets Idrætsleder på Fyn. Han er ildsjælen bag e-sportsklubben OSG-Gamers. Computerglade unge mennesker fra hele Fyn er blevet en del af det nye fællesskab i Mejlskov på Nordfyn.

Cykelsti mellem Morud og Bredbjerg er rykket nærmere

14.11.2019

Nordfyns Kommune: Teknik- og Miljøudvalget besluttede på et møde i går den konkrete linjeføring for den planlagte cykelsti mellem Morud og Bredbjerg.

Ny generation IT-system skal strømline saltning og snerydning i Nordfyns Kommune

14.11.2019

IT-systemet Vinterman bliver omdrejningspunkt, når snerydningskøretøjer og saltbiler fremover rykker ud på de nordfynske veje. Nordfyns Kommune sætter systemet i drift om få dage.

Udeskole og udedagtilbud? Forældrerepræsentanter og politikere tager dialogen

08.11.2019

Når Børne- og Ungeudvalget den 12. november mødes med bestyrelserne i kommunens skoler og dagtilbud, står udedagtilbud og udeskoler øverst på dagsordenen.

Nordfyns Kommune vil være Danmarks førende friluftskommune

31.10.2019

Nordfyns Kommune har valgt spor for kommunens branding frem til 2027. Kommunen har sat sig det ambitiøse mål at blive Danmarks førende friluftskommune for familier. Ambitionen ligger i naturlig forlængelse af en mangeårig indsats, hvor kommunen har oparbejdet en særlig styrkeposition på friluftsområdet. Positionen som Danmarks friluftskommune nr. 1 skal bruges til at trække flere borgere til kommunen.

Årets håndværkermøde satte fokus på langtidsfriske medarbejdere

30.10.2019

Hvordan veksler man langtidssyge til langtidsfriske medarbejdere? Hvad kan det give virksomheder at ansætte en lærling? Og er der kommunale anlægsopgaver i støbeskeen, som kan være interessante for de lokale håndværkere. Det var nogle af hovedtemaerne, da Nordfyns Kommune den 29. oktober holdt sit årlige møde for håndværkervirksomheder.

1 2 3 4 5 6 7 8