Øget testkapacitet i weekenden

12.03.2021

Region Syddanmark har lovet os, at der vil blive mandet op på testkapaciteten i weekenden - både i Nordfyns Kommune og de øvrige kommuner.

Baggrunden er, at teststederne vil skulle teste flere end vanligt - blandt andet fordi skoleelever, der er omfattet af genåbningen fra på mandag, kraftigt bliver opfordret til at lade sig teste inden fremmøde.

Selv om kapaciteten bliver øget, kan der opstå kø. Vi opfordrer vores borgere til så vidt muligt at sprede test ud over hele weekenden. Vær også opmærksom på teststeder eksempelvis i Odense, hvor kapaciteten er endnu større.

HJÆLP HINANDEN og del oplysninger om, hvor køen er kortest. I er velkomne til at bruge Nordfyns Kommunes Facebook-side til formålet.

Rigtig god weekend.