Udbud af byggegrund til offentlige formål i Søndersø

21.10.2019

Nordfyns Kommune udbyder ca. 7.000 m2 af matr. nr. 5x, Søndersø By til salg. Ifølge Lokalplan 2007-10 kan byggegrunden anvendes til offentlige formål. Byggegrunden udbydes med en priside på 210.000 kr. med betingelse om, at køber afholder samtlige udgifter i forbindelse med handlen.

Nordfyns Kommune udbyder ca. 7.000 m2 af matr. nr. 5x, Søndersø By, Søndersø til salg.

Byggegrunden ligger centralt i Søndersø by lige op til tandplejen og Søndersø Hallen.

Efter Lokalplan nr. 2007-10 kan byggegrunden anvendes til offentlige formål, herunder skoler, daginstitutioner, fritids- og idrætsformål samt sportshaller. Køber forpligter sig til at respektere bestemmelserne heri.

De nærmere vilkår for købet fremgår af salgsbetingelserne er tilgængelige sammen med en købsblanket og et kort over arealet, som ikke er selvstændigt udstykket, her:

Udbud af byggegrund til offentlige formål

Tilbud med original underskrift sendes til Nordfyns Kommune, Strategi og Politik, Østergade 23, 5400 Bogense eller til post@nordfynskommune.dk og skal være os i hænde senest fredag den 8. november 2019. Åbningen af tilbuddene er ikke offentlig.