Hvilke kriterier er der for udvælgelse?

Vinderne af miljøprisen vil være den virksomhed, frivillige og skoleklasse/institution, der i det forgangne år har vist et særligt initiativ for at beskytte miljøet på Nordfyn. 


Dette vurderes ud fra:


Hvad kan man vinde?

Vinderne vil modtage et synligt bevis for indsatsen i form af et diplom og en mindre erkendtlighed. Gevinsten afstemmes i forhold til vinderen og kan være et arrangement eller midler til et arrangement.

Hvornår og hvor offentliggøres vinderne?

Virksomheder:

Vinderen af den Nordfynske miljøpris for virksomheder offentliggøres på NEET's generalforsamling, som normalt ligger i marts måned.
(NEET = Nordfyns Event, Erhverv og Turisme)

Frivillige:

Vinderen af den Nordfynske miljøpris for frivillige offentliggøres ved Nordfyns Stjernepriser, som afholdes i maj måned.

Skoler/institutioner:

Vinderen af den Nordfynske miljøpris for skoler/institutioner offentliggøres på den pågældende institution ved et annonceret arrangement.

Hvem kan indstille kandidater til miljøprisen?

Alle kan indstille egen eller andre virksomheder, frivillige og institutioner/skoleklasser til prisen.
Gennem det daglige arbejde er det muligt for administrationen og den politiske kreds at indstille kandidater til miljøpriserne.
Udvælgelse af kandidater til at modtage prisen foretages af formand samt næstformand for Teknik- og Miljøudvalget samt repræsentanter fra administrationen.

Hvornår lukker vi for indstilling af kandidater til prisen?

Virksomheder:

Kandidater kan indstilles indtil den 15. februar 2019

Frivillige og skoler/institutioner:

Kandidater kan indstilles indtil den 1. april 2019.

Baggrund for Nordfynske miljøpriser

Miljøpriserne skal være med til at synliggøre alle de gode initiativer, som foretages på virksomheder, af frivillige og på kommunens institutioner og skoler med henblik på at passe på miljøet både for vores egen skyld, men også for de fremtidige generationer. Ligeledes skal priserne give plads til og udbrede de gode ideer, vi gør i vores hverdag.