Bookning af Skolestuen Gyldensteen Strand

Skoler, gymnasier og daginstitutioner kan booke skolestuen på Eriksholm ved Gyldensteen Strand.

Om Gyldensteen Strand

Aage V. Jensen Naturfond har af Gyldensteen gods i februar 2011 købt 616 ha øst for Bogense omfattende Gyldensteens Inddæmmede Strand og den vestlige del af Ore Inddæmmede Strand, kaldet Reservatet, samt de tidligere øer Lindholm og Langø. Her er gennemført et stort naturgenopretningsprojekt, hvor der er etableret kystlagune, ferskvandssø med bl.a. strandenge, sumpe, rørskove, afgræsningsenge og naturlig skov. Hele området vil give plads til at et rigt og varieret plante og dyreliv kan udfolde sig.

Om skolestuen

Ved Eriksholm findes et helt nyt Naturrum med Skolestue. Naturrummet byder de besøgende velkommen med udstillinger om områdets kultur og natur og tilbyde tørvejrsrum med borde, bænke og handicapvenlige toiletter.

Naturrummet har en tilknyttet Skolestue. Her kan elever fra folkeskoler og gymnasier få tilbud om at lære mere om naturen i et moderne indrettet lokale med spændende udstyr. I tærskeladen indrettes faciliteter til prøvesortering og depotrum for både skoler og universitet.

Skolestuen er fuldt indrettet med inventar, undervisningsmateriel og laboratorieudstyr, der kan understøtte feltundersøgelser og undervisning.

Der er trådløst netværk i skolestuen.

En samlet inventarliste kan rekvireres på mail: skolestuen@nordfynskommune.dk

Bookning af skolestuen

Det er muligt at booke skolestuen og tærskeladen på Eriksholm i forbindelse med studieture og undervisningsforløb.

På skoledage i dagtimerne (8-17) bookes skolestuen og tærskeladen gennem Nordfyns Kommune.

Skoler, gymnasium, dagindstitutioner i og uden for Nordfyns Kommune kan booke Skolestuen og Tærskeladen.(max 1 år i forvejen)

Bookningen sker ved nedenstående formular, der er en booking forespørgsel. Svar på booking forespørgslen vil blive sendt til den oplyste mailadresse senest inden for to arbejdsdage.

Praktiske oplysninger i forbindelse med bookningen fremsendes samtidig med bekræftelsen til den oplyste mailadresse.

Gyldensteen Stand er en privat ejendom, hvorfor det forventes at der tages hensyn til beboerne, andre gæster og de givne ordensregler. 

Naturvejlederen

Nordfyns Kommune skoler, gymnasier og daginstitutioner har mulighed for evt. at inddrage Nordfyns Kommunes naturvejleder i deres aktivitet på Gyldensteen.

Alle skoler er dog velkommen til at kontakte naturvejlederen for råd og vejledning. (naturvejlederstillingen er pt. vakant)

Læringsplatform/Meebook

Undervisere med adgang til Meebook kan her finde forslag til undervisningsforløb for alle klassetrin, særligt tilrettelagt til Gyldensteen Strand. Søgningen finder sted under fanen "Share It"

Naturposter med QR-koder ved Gyldensteen Strand

På stierne ved naturområdet Gyldensteen Strand, er der placeret en række stolper med QR-koder, hvor man med smartphone kan downloade opgaver om fauna og flora, der relaterer til det natursted, hvor man aktuelt opholder sig. Der kan læses mere om QR-kode stolper på Læringsplatfomen/Meebook.

Siden blev sidst opdateret 05.04.2019 af indholdsansvarlig CS

Selvbetjening

Book skolestuen her

Kontakt

Skole og Dagtilbud
Otterup Rådhus
Rådhuspladsen 2
5450 Otterup

Tlf.: 64 82 81 79
Send os en sikker besked

Åbnings- og telefontid

Mandag   09.00 - 15.00
Tirsdag 09.00 - 15.00
Onsdag 09.00 - 15.00
Torsdag 09.00 - 17.00
Fredag 09.00 - 13.00