September

Budgetaftalen for 2021 på plads i Nordfyns Kommune

18.09.2020

Der er indgået aftale om budgettet for 2021 i Nordfyns Kommune med en samlet kommunalbestyrelse bag. Det gælder partierne Venstre, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Det Konservative Folkeparti og løsgænger Pia Longet.

Ny teknologi skal optimere og sikre rene toiletter

16.09.2020

Bevægelsessensorer installeret på de offentlige toiletter skal kaste lys over, hvor meget og på hvilke tidspunkter toiletterne i Nordfyns Kommune bruges. Det er værdifuld viden, når der planlægges rengøring og tages stilling til åbningstider.

Presseorientering i sagen om Nordfyns Vandværk

15.09.2020

En artikel om Nordfyns Vandværk i Fyens Stiftstidende lørdag den 12. september 2020 og senest bestyrelsens beslutning om at udsætte vandværkets generalforsamling på ubestemt tid, giver Nordfyns Kommune anledning til at komme med følgende udmelding.

Vandstandsmålere skal oplyse og advare

15.09.2020

"Sladrehanke" i form af elektroniske vandstandsmålere bliver et effektivt værktøj, når Nordfyn skal håndtere klimaforandringer. Med den kystnære og det fortrinsvise flade landskab bliver det også en nødvendighed på Nordfyn.

Udbud: Ny anlægsgartner gør Nordfyn endnu grønnere

10.09.2020

Siden april måned har anlægsgartner OK-Nygaard stået for driften af de grønne områder i Nordfyns Kommune. Med nyt firma på opgaven følger nye måder at udføre opgaverne på.

Nordfyn: Smittetal falder yderligere

07.09.2020

Dansk Serum Institut har netop offentliggjort nye tal for Covid-19 smitte i kommunerne. I Nordfyns Kommune er smittetallet faldet yderligere og ligger nu på fire smittede inden for de seneste syv dage. Nordfyns Kommune ligger dermed et stykke under det incidenstal på 20, der bringer kommuner på en særlig observationsliste.

Nordfyn: Jobcenter går nye veje i jobformidlingen

07.09.2020

Skræddersyede rekrutteringsforløb med håndbragte cv'er til virksomhederne er blot et af de nye greb, der har vist sig effektive i Nordfyns Kommune. Senest har virksomheden Scandrums A/S ansat tre medarbejdere efter metoden.

Nordfyn: Smittetal falder en smule

04.09.2020

Statens Serum Institut har kl. 14.00 opdateret sine tal for corona-smittede i kommunerne. Det fremgår, at Nordfyns Kommunes smittetal er faldet en smule, nemlig fra 9 smittetilfælde i går til 8 i dag. Tallene er udtryk for nye smittede inden for de seneste 7 dage.

Nordfyn: Smittetal stiger fra 8 til 9

03.09.2020

Statens Serum Institut har kl. 14.00 opdateret sine tal for corona-smittede i kommunerne. Det fremgår, at Nordfyns Kommunes smittetal er steget en smule, nemlig fra 8 smittetilfælde i går til 9 i dag. Tallene gælder nytilkomne smittede inden for de seneste 7 dage.

Nordfyn: Intelligente signalanlæg vinder frem

03.09.2020

Erfaringerne med en ny type radarstyrede signalsystemer er så positive, at Nordfyns Kommune etablerer endnu et anlæg af typen. Systemet giver et bedre flow i trafikken og bedre sikkerhed for trafikanterne.

1 2