Parat til første spadestik til populær udstykning

09.06.2020

I morgen onsdag kl. 10.00 tager borgmester Morten Andersen 1. spadestik til den nye udstykning på Åbakkevænget i Morud. Allerede inden skovlen er kommet i jorden, er en stor del af grundene solgt.

Det går forrygende med grundsalget i Nordfyns Kommune. I morgen tager borgmester Morten Andersen 1. spadestik til en længe ventet udstykning på Åbakkevænget i Morud. Udstykningen omfatter 44 parcelgrunde og yderligere to byggefelter til tæt-lav-bebyggelse. Allerede inden anlægsarbejdet er gået i gang, er der underskrevet købsaftaler på de 15 af grundene og yderligere fire er reserveret.

Det er især borgere fra Odense, der har meldt sig på banen som købere. Seks af køberne kommer fra Odense, en kommer fra Langeskov og en fra Randers. De resterende syv er lokale købere fra Morud.

Borgmester Morten Andersen siger:

- Vi kan kun sige, at det går strygende med grundsalget i Nordfyns Kommune. Vi oplever stigende efterspørgsel på vores grunde, og har ikke kunnet mærke nogen form for afmatning under coronakrisen. Det er jeg som borgmester selvfølgelig kun tilfreds med.

Ses der på grundsalget i kommunen generelt, er det samme positive tendens. P.t. er der solgt 26 grunde med overtagelse i 2020 og15 grunde med overtagelse i 2021.

Invitation til pressen

Pressen er velkommen til at deltage i 1. spadestik med henblik på omtale. Eventen finder sted:
Onsdag den 10. juni, kl. 10.00-11.00

Åbakkevej 10, 5462 Morud