Bogense: Første grundsalg på trapperne i Fionaparken

10.09.2019

En privat investor har meldt sin interesse for at købe en projektgrund i Fionaparken i Bogense. På baggrund af købstilbuddet har kommunen sat gang i udarbejdelsen af den lokalplan, der kræves for at investoren kan opføre det ønskede byggeri på grunden.

 
 

For borgmester Morten Andersen er det en rigtig god nyhed.

    - Vi har haft en del henvendelser både på projektgrundene og parcelhusgrundene. Nu er der udsigt til, at vi kan indgå den første købsaftale, og det kan meget vel blive afsættet til, at også andre investorer melder sig på banen, siger Morten Andersen.

 

Den specifikke grund omfatter et areal på 1.946 m². Bygherren planlægger at opføre 8 rækkehuse med varierende størrelser fra 79 m² til 96 m². Hver boligenhed får en mindre have, og der udføres desuden et fælles gårdmiljø med redskabsskur.

 

Byggeriet holder sig inden for reglerne i rammelokalplanen for området. Opstarten af lokalplansprocessen er sat på dagsordenen for mødet i Teknik- og Miljøudvalget den 11. september med en indstilling om, at der gives tilladelse til at igangsætte lokalplansarbejde for grunden, og at lokalplanen behandles som en såkaldt "B-lokalplan". Denne kategori af lokalplaner har en forholdsvis hurtig sagsgang, og dermed kan man imødekomme ønsket fra den kommende bygherre om at sætte gang i projekteringen hurtigst muligt.

 

Prisjustering har givet øget interesse

Grundene i Fionaparken blev første gang udbudt til salg i februar 2016. I april 2018 besluttede kommunalbestyrelsen en anbefaling om at nedjustere priserne.

    - Vi har hele tiden troet på, at den enestående beliggenhed, nær skov, strand og vand, og midt i en af Danmarks hyggeligste købstæder, ville få interesserede investorer på banen. Interessen taget markant til i styrke, efter vi regulerede priserne. Med det forestående salg er jeg fortrøstningsfuld med hensyn til at interesserede købere til såvel de andre projektgrunde som parcelhusgrundene kommer med konkrete købstilbud, siger borgmester Morten Andersen.

 
Kontaktinformation

Borgmester Morten Andersen, mobil 40 40 24 47
Kommunaldirektør Morten V. Pedersen, mobil 20 31 26 84