TEMADAG OM VERDENSMÅLENE:GENBRUG & CIRKULÆR ØKONOMI

15.04.2019

LAD OS GENBRUGE MERE OG LADE RÅSTOFFER KØRE I RINGFOR VORES EGEN OG KLODENS SKYLD TID & STED: LØRDAG D. 4. MAJ 2019, KL. 10.30-14.30, ADELGADE I BOGENSE

 
 

Kom og oplev et spændende, sjovt og lærerigt arrangement om FN's 17 Verdensmål, fyldt med aktiviteter og konkurrencer for både børn og voksne.

 

Denne temadag kommer til at handle om, hvor stor en forskel det gør, når vi bruger vores ting i længere tid, genbruger ting, sorterer vores afald og lader råstoffer køre i ring. Temadagen besøges af influencer og blogger, Lise Vandborg, som vil give inspiration til at genbruge og upcycle til både garderoben og hjemmet.

 

Lise Vandborg

Lise Vandborg er blogger, instagrammer og influencer. Hun er gift med Michael Stig Christensen og sammen er de bedre kendt som "Lise og Michael", der vandt TV programmet "Nybyggerne" i 2016, hvor de ene og alene brugte genbrugsmøbler eller selvbyggede møbler i indretningen.

 

Det blev springbrættet til et liv fyldt med mange flere kreative projekter. I dag lever og ånder de for at gøre så meget som muligt med omtanke for miljøet, og siden dengang har de levet af at blogge, lave DIY's, deltage i TV-programmer, lave foredrag og har bl.a. været med til at starte dba-guide - alt sammen med fokus på genbrug og upcycling. Senest har de lavet bogen "Børnebyggerne" med inspiration til, hvordan man kan bygge ting med børn.

 

På temadagen om "Genbrug og Cirkulær Økonomi" vil Lise give inspiration til at genbruge og upcycle til både hjemmet og garderoben.

 

 

 
Kontaktinformation

Formand for Teknik- og Miljøudvalget Anders Thingholm, mobil 21 15 30 82
Chef for Plan og Kultur Åse Nielsen, mobil 21 52 36 83

Planlægger Jan Jessen, mobil 20 11 79 41