Kære forældre i Nordfyns Kommune

20.03.2020

Vi har på alle måder bevæget os ud på ukendt land med nedlukning af kommunens dagtilbud og skoler for at undgå smittespredningen af COVID-19.

Jeg takker jer for jeres forståelse og opbakning. Det er imponerende, at så mange af jer har fundet løsninger på så kort tid. Det har nemlig givet os mulighed for at tilbyde nødpasning/nødundervisning til de forældre, der enten varetager kritiske funktioner i samfundet eller på anden måde ikke kan få hverdagen til at hænge sammen.

Det er et rigtig godt eksempel på, hvordan Nordfyns Kommunes forældre udviser samfundssind og tager ansvar for hinanden. TAK til jer.

I skrivende stund opretholdes nødpasning/nødundervisning til og med fredag d. 27. marts 2020. Ved opstået behov for nødpasning/nødundervisning gælder følgende kriterier stadig:

• Børn af forældre med særligt kritiske arbejdsopgaver i såvel den offentlige som den private sektor og som ikke kan finde anden pasning. F.eks. ansatte på sundhedsområdet, ældreplejen, politiet og beredsskab.
  • Børn af forældre som ikke kan finde alternativ pasning.

Følgende ledere kan kontaktes ved behov for nødpasning/nødundervisning:

Distrikt Søndersø

• Skoleleder Jan Møller-Iversen – 30591524