Overnatning i det fri

Nordfyn byder på flere forskellige muligheder for overnatning i det fri - her er bl.a. hyggelige pladser, hvor du kan slå telt op, eller du kan overnatte i et shelter lige midt i naturen.

Nordfyns Kommune er i fuld gang med at udvide antallet af shelterpladser og fri teltningsarealer i kommunen. 

Fra 2015 og frem har vi arbejdet på at skabe muligheder for overnatning i det fri på Nordfyn, og vi er slet ikke færdige endnu.

På Nordfyn omtales vores shelterpladser for blå eller grønne støttepunkter, hvilket betyder om shelterpladsen er beliggende nær det store blå hav, eller inde i det grønne blomstrende landskab, vi har inde i landet.

Blå Støttepunkter 

Nordfyns Kommune er med i projekt 'Blå Støttepunkter', som har til formål at etablere kystnære shelters i Nordfyn, Assens, Middelfart, Kerteminde og Nyborg Kommuner.

Projektet blev sat i værk for at skabe et fælles netværk af shelters, der ligger langs den fynske kyst, og vi er kommet godt i gang. 

Shelterne ved de blå støttepunkter er designet med det blå element i tankerne. Dette afspejler sig i deres navne og udsende. Du finder blandt andet 'havtasken', som er vores store 6 personers shelter i 2 etager. Og skrubben, der er vores lille 2 personers shelter, som leder tankerne hen på den kendte spisefisk.

Grønne Støttepunkter

Vores grønne støttepunkter er shelters, som du finder lidt længere inde i landet blandt andet i skove og omkring byerne.

I modsætning til de blå støttepunkter, som følger de samme retningslinjer Fyn rundt, så er de grønne støttepunkter vores helt egne. Dette betyder, at design og placering i landskabet varierer. Du vil derfor med sikkerhed kunne finde et shelter, der passer lige til din overnatning i det fri.

Du finder vores shelters og teltpladser og information om, hvordan du booker dem, på nedenstående hjemmesider
www.bookenshelter.dk eller www.Udinaturen.dk

Siden blev sidst opdateret 28.08.2020 af indholdsansvarlig JECHRI

Kontakt

Kultur og Fritid
Otterup Rådhus
Rådhuspladsen 2
5450 Otterup

Tlf.: 64 82 80 90
Send os en sikker besked

Åbnings- og telefontid

Mandag: 09.00 - 15.00
Tirsdag: 09.00 - 15.00
Onsdag: 09.00 - 15.00
Torsdag: 09.00 - 17.00
Fredag: 09.00 - 13.00