Nordfyns grejbank

For at understøtte naturformidlingen, udvikle undervisningen og fremme friluftslivet for børn og unge på Nordfyn, har Nordfyns Kommune sammen med Friluftsrådet givet midler til en grejbank.


Nordfyns Grejbank

Grejbanken indeholder et væld af forskelligt udstyr til spændende aktiviteter og oplevelser udenfor. Dette er lige fra naturundersøgelsesgrej, såsom net, terrarier, vildtkameraer og kikkerter og over til båludstyr, værktøj og telte til en hel klasse.

For at gøre grejbanken mere mobil, blev der købt en stor trailer til formålet. Der er to forskellige måder at låne udstyr på i Nordfyns Grejbank: Den ene er lån af grejbanktraileren, den anden er lån af enkeltdele og separat udstyr.

De personoplysninger du giver os, når du indsender nedenstående formularer/blanketter, bruger vi udelukkende til behandling af den specifikke service, beskrevet på denne side. Læs evt. mere om Databeskyttelse.

Du kan booke og læse mere om Nordfyns Grejbank i folde-ud-boksene nedenfor:

Grejbank

Udstyr

Grejbanken er gratis at booke og benytte. Vær dog opmærksom på, at vi kun har denne ene grejbank, og da vi er mange brugere, er vi derfor nødt til at have et skærpet opsyn med udstyret. Det forventes derfor, at du som låner udviser respekt og ansvar for hver enkelt genstand. Du forpligter dig som låner til at erstatte ødelagt, skadet eller bortkommet udstyr. Vær opmærksom på, at din normale forsikring ikke altid dækker lånte eller lejede effekter. Vi opfordrer dig derfor til at undersøge din dækning hos dit forsikringsselskab.

Samlet liste over grejbankens udstyr

Lavutelte, tarps og rygsække er særligt sårbare overfor råd. ALT grej skal derfor tilbageleveres rengjort og HELT tørt. Derforbeholdes ret til at fakturere for ikke rengjort udstyr.

Grejbanken er et virkeligt unikt tilbud med utroligt mange muligheder for Nordfyns børn og unge - pas rigtigt godt på den!


Bookning

Alle skoler, institutioner og foreninger i Nordfyns Kommune kan booke udstyret i grejbanken. Der udlånes ikke udstyr til private formål.


Ønsker du at booke grejbanktraileren, skal du gøre det senest 14 dage før, du skal bruge den. Traileren er gratis at låne.

Formular til booking af trailer: Booking af grejbanktrailer

Udfyld formularen og send den til vejogpark@nordfynskommune.dk Din booking er gældende, når du har modtaget en bekræftelsesmail.

Vil du gerne låne udstyr udover det som er i traileren (fx. GPS'er, endoskop, ekstra cykeltrailer, snittehest mv.) skal du også udfylde og indsende formular for 'booking af enkeltdele'.

Totalvægten på traileren er 1.000 kg - vær opmærksom på, hvor meget din bil kan trække. Du kan også mod betaling (640 kr.) vælge at få leveret og afhentet traileren igen på en given adresse i Nordfyns Kommune.

Hvis du låner traileren i mere end 1 døgn, holdes som krav, at den låses inde i garage, hal eller lignende.


Booking af enkeltdele

Ønsker du at booke enkeltdele og separat udstyr, skal du gøre det senest 14 dage før, du skal bruge det.

Formular til booking af enkeltdele: Booking af enkeltdele i Grejbanken

Udfyld formularen og send den til vejogpark@nordfynskommune.dk Din booking er gældende, når du har modtaget en bekræftelsesmail.

Afhentning af udstyr

Når du har modtaget en bekræftelse på din booking kan udstyr og trailer afhentes på:

Materialegården

Møllerled 60

Nr. Esterbølle

5400 Bogense


Åbningstid: 

Mandag - torsdag kl. 8.00 - 15.00

Fredag: kl. 8.00 - 11.00

Bemærk, at du selv skal medbringe formularen til underskrift ved udlevering/aflevering.

Brug af udstyret

Vil I som skole eller institution have et kursus i brugen af grejbankens forskellige udstyr og de muligheder udstyret giver - eller har du spørgsmål angående håndteringen af udstyret - kan du rette henvendelse til Nordfyns Kommunes naturvejleder Jesper Kirk Christensen jechri@nordfynskommune.dk


Siden blev sidst opdateret 03.09.2019 af indholdsansvarlig JECHRI

Kontakt

Kultur og Fritid
Otterup Rådhus
Rådhuspladsen 2
5450 Otterup

Tlf.: 64 82 80 90
Send os en sikker besked

Åbnings- og telefontid

Mandag: 09.00 - 15.00
Tirsdag: 09.00 - 15.00
Onsdag: 09.00 - 15.00
Torsdag: 09.00 - 17.00
Fredag: 09.00 - 13.00