Bliv ambassadør for hele Nordfyn

Er du glad for at bo på Nordfyn, og har du lyst til at hjælpe vores turister eller egene borgere til spændende oplevelser - så er du måske en ny deltager i gruppen af lokale ambassadører.

Du kan arbejde som turistambassadør på flere forskellige måder. Herunder er nævnt nogle muligheder, men har du andre idéer eller ønsker til, hvordan du gerne vil bidrage, så kontakt VisitNordfyn

Turismens Venner

Du kan læse mere om Turismens Venner på VisitNordfyn.

Guidenetværk

VisitNordfyn har et netværk af nordfynske borgere der laver guidede ture. Det kan være alt fra at guide grupper/familier der gerne vil på fisketur, opleve fugleeldorado ved Gyldensteen Strand, på cykeltur i det nordfynske landskab, en kulturhistorisk rundtur i Bogense eller ved Glavendruplunden – eller noget helt andet. Hvis det er noget for dig, så kontakt Visitnordfyn.dk.

Digital guide: Nordfynske oplevelser - de lokale viser vej !

Nordfyn har lavet sin egen smartphone-app til turister, og her har du mulighed for at blive lokal digital guide, og vise vores turister og borgere rundt til de steder, som du holder allermest af på Nordfyn.

Det eneste du skal gøre er, at oprette en rute med forskellige besøgspunkter, som du laver en lille beskrivelse til. Vedhæft gerne et par billeder.

Derefter er det helt op til turisterne at følge ruten på egen hånd – og forhåbentlig blive lige så begejstret for stederne, som du er. Er du i tvivl, er du velkommen til at sende os en mail: kultur-fritid@nordfynskommune.dk, og du vil blive kontaktet for yderligere hjælp og vejledning.

Hvis du har lyst til at blive digital guide, så klik på linket. så er du i gang.

OBS: Siden virker kun i Google Chrome og Safari (på iPad). Du kan downloade Google Chrome her

Du kan læse mere om app'en Nordfynske Oplevelser - De lokale viser vej - ved at klikke i menuen i venstre side af sitet.

Siden blev sidst opdateret 06.03.2019 af indholdsansvarlig HAB

Kultur og Fritid
Otterup Rådhus
Rådhuspladsen 2