Misbrugsbehandling af stof- og alkoholmisbrug

Her kan du finde råd og vejledning, hvis du eller pårørende har behov for behandling af stof- eller alkoholmisbrug.

Nordfyns Kommune har indgået samarbejde med Odense Kommune om behandling for stof- og alkoholmisbrug. Borgere kan uden forudgående visitation rette henvendelse til de respektive behandlingscentre.

Læs mere om stofbehandling hos Behandlingscenter Odense ved at følge linket nederst på siden. Her finder du bl.a. oplysninger om telefon- og træffetider.

Alle borgere i Nordfyns Kommune kan, uden henvisning, henvende sig til Alkoholbehandlingen  i Odense for at få gratis rådgivning og behandling, som iværksættes senest 14 dage efter henvendelse. Der er mulighed for at være anonym.

Pårørende

Er du i familie med en eller tæt på en, der drikker for meget, kan du også få råd og vejledning på Behandlingscenter Odense. Læs mere ved at følge linket nederst på siden. Her finder du bl.a. oplysninger om telefon- og træffetider.

Nordfyns Kommunes konsulterende alkoholteam:

Nordfyns Kommune har uddannet et team på tre medarbejdere. Både borgere og medarbejdere i kommunen kan kontakte teamet, såfremt

• Du er bekymret for en familie med børn under 18 år, hvor en af de voksne drikker for meget.
• Du har svært ved at få talt med den, der drikker, eller med en pårørende.
• Hvis du er i tvivl om, hvad der er det rigtige at gøre.

Teamet tilbyder konsulentbistand til personale ansat ved Nordfyns Kommune samt borgere i Nordfyns Kommune, der har kendskab til børn og unge, der lever i alkoholmisbrug. Læs mere herunder:


Siden blev sidst opdateret 14.10.2019 af indholdsansvarlig MAKO

Kontakt

Familiehuset
Horsebækvej 99
5450 Otterup

Tlf.: 64 82 84 90