Få Besked om ledig plads

Husk, at du også skal booke et dagtilbud via Nemplads, sådan at du er sikret pasning til din behovsdato.

Få Besked om ledig plads / Adviseringsliste

Ved opskrivning på adviseringsliste kan du få besked, hvis der opstår en ledig plads i et ønsket dagtilbud. Det kan du gøre i NemPlads under "Få besked om ledige pladser".

"Få besked om ledige pladser" er ikke en booking, men en advisering, hvorfra du får besked, når der bliver plads i det ønskede dagtilbud.

Venteliste pr. 1.1.19

Som følge at ny Dagtilbudslov indfører vi en venteliste i NemPlads. Du kan skrive dit barn på venteliste fra primo 2019 i Nemplads under Barnets fane.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan få den plads, jeg ønsker?

Hvis du ikke kan få den plads, som du ønsker, kan du pr. 1. januar 2019 opskrive dit barn på en venteliste. Du kan opskrive dit barn til ét dagtilbud ad gangen og den ledige plads tildeles til det barn, som har været skrevet på ventelisten i længst tid til det konkrete tilbud.

Ved ledige pladser i den ønskede institution fordeles pladserne først til søskende og henviste børn herefter til ventelistebørn efter anciennitet (opskrivningstidspunkt – dato, timer, minutter, sekunder), herefter frigives pladsen til booking. Når pladsen tilbydes er der 4 dage til at besvare. Hvis der ikke svares eller takkes nej, tilbydes pladsen til den næste på listen. Hvis der takkes nej, skal du samtidig slette dig fra listen.

Husk, at du skal booke et dagtilbud via NemPlads, så du er sikret pasning til dit barn på din behovsdato. Du stilles ikke ringere på ventelisten ved at have booket et andet dagtilbud.

Tilbud om en ledig plads sendes via Nempost til forældrene, som har 24 timer til at booke den ledige plads.

  • Hvis forældre booker den tilbudte plads via ventelisten, betyder det som udgangspunkt, at barnet fjernes fra ventelisten. Dog fastholdes plads på ventelisten, hvis den tilbudte plads er mere end to måneder fra den angivne behovsdato.
  • Hvis forældre ikke booker den tilbudte plads via ventelisten, og pladsen er indenfor to måneder af den angivne behovsdato, fjernes barnet fra ventelisten. Hvis den tilbudte plads er mere end to måneder efter den angivne behovsdato, forbliver barnet på ventelistenSiden blev sidst opdateret 26.02.2020 af indholdsansvarlig MPETTE

Kontakt

Pladsanvisningen
Otterup Rådhus
Rådhuspladsen 2
5450 Otterup

Tlf.: 64 82 81 75
Send os en sikker besked

Åbnings- og telefontid

Mandag: 09.00 - 15.00
Tirsdag: 09.00 - 15.00
Onsdag: 09.00 - 15.00
Torsdag: 09.00 - 17.00
Fredag: 09.00 - 13.00